Fenerbahçe'nin konuğu Bucaspor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-21-2010 (10:13)   Son Mesaj: 12-21-2010 (10:13)    Cevap: 0    Gösterim: 506  

    12-21-2010

    Fenerbahçe'nin konuğu Bucaspor

    Fenerbahçe'nin konuğu Bucaspor
    İlk maçında Ankaragücü'ne mağlup olan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 2. sınavında Bucaspor'u ağırlıyor. Galibiyet dışındaki her sonuç, Sarı-Lacivertli ekibi zora sokacak.

    Önce Şampiyonlar Ligi, ardından Avrupa Ligi"ne veda eden, Süper Lig"de ilk yarıyı lider Trabzonspor"un 9 puan gerisinde kapatan Fenerbahçe, üçüncü kulvarda da kazaya uğramamak amacında. Ziraat Türkiye Kupası ilk maçında Ankaragücü"ne deplasmanda 4-2 mağlup olan Kanarya, bugün Bucaspor ile sahasında yapacağı maçı mutlak kazanmak zorunda. Çünkü ters bir sonuçta, gruptan çıkamama durumu belirecek. Bu da Türkiye Kupası"na olan hasreti 28 yıla çıkaracak.
    As futbolcular sahaya

    Teknik direktör Aykut Kocaman"ın bu durumu dikkate alarak, tüm as futbolcularını sahaya sürmeyi planladığı belirlendi. Sadece sakat Emre ve Niang forma giymeyecek. Ayrıca yoğun bir maç trafiğine giren kaleci Volkan"ın yerine Serkan Kırıntılı görev yapacak.

    MUHTEMEL 11'LER

    FENERBAHÇE
    Serkan
    Gökhan
    Yobo
    Bekir
    Santos
    Selçuk
    Gökay
    Cristian
    Dia
    Alex
    Semih

    BUCASPOR
    Fernandes
    Kamil
    Koray
    Orhan
    Mulemo
    Musa
    Sercan
    Ragıp
    Leko
    Erkan
    Manucho





    Fenerbahçe'nin konuğu Bucaspor Yorumları