Lefter'e vefa Hatzopulos'ı duygulandırdı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-21-2010 (06:17)   Son Mesaj: 12-21-2010 (06:17)    Cevap: 0    Gösterim: 372  

    12-21-2010

    Lefter'e vefa Hatzopulos'ı duygulandırdı

    Lefter'e vefa Hatzopulos'ı duygulandırdı
    Yunanistan'ın başkenti Atina'daki Evangelismos Hastanesi Kalp ve Damar Hastalıkları Kliniği’nde tedavi gören Lefter Küçükandonyadis, Türkiye'ye getirilmel üzere ambulansla 18:15’te hastaneden ayrıldı

    Atina"daki Evangelismos Hastanesi"nde tedavi gören Fenerbahçe"nin efsanevi futbolcusu Lefter Küçükantoniadis, Fenerbahçe kulübünün sağladığı ambulans uçakla İstanbul"a götürülmek üzere hastaneden alınarak Atina Elefteros Venizelos havaalanına götürüldü.
    Lefter"in getirildiği ambulansa eşi Stavrini ve kızı Aliki de bindi. Eşi ve kızının da ambulans uçakla İstanbul'a geldi. Lefter Küçükandonyadis, İstanbul Metropolitan Hastanesi"nde tedavi görecek.

    Hastaneden ayrılmadan önce Cihan Haber Ajansı"na bilgi veren Lefter"in eşi Stavrini, morallerinin düzeldiğini söyledi. Özellikle Fenerbahçe kulübünün yakın ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini ve duygulandırdığını anlatan bayan Stavrini, başta Atina"daki Türk yetkililer olmak üzere yakından ilgi gösteren herkese teşekkür ettiğini söyledi. Lefter"in kızı Aliki de, babasının Türkiye"de tedavi görecek olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

    Fenerbahçe kulübünün talebi ve babasının İstanbul"da tedavisine olur vermesinin ardından böyle bir karar aldıklarını anlatan Aliki, şöyle konuştu: "İstanbul"un babamın kalbindeki yeri başka. Arkadaşları, dostları ve Fenerbahçe orada. Bu gelişmeden biz de çok mutluyuz." Atina"da yaşayan ve Lefter"in İstanbul"dan çocukluk arkadaşı Kostas Hatzopulos da uğurlamaya gelenler arasında yer aldı.

    Bir dönem Türkiye"de futbol oynayan Hatzopulos, Lefter"in İstanbul"da tedavisine devam edilme kararının doğru olduğunu söyledi. Lefter"e Fenerbahçe forması hediye eden Hatzopulos, "Kendisine gösterilen bu vefa, her takdirin üzerindedir" ifadelerini kullandı. Lefter Küçükandonyadis"i uğurlayanlar arasında hastanedeki tedavisini yakından takip eden Türkiye"nin Atina-Pire Başkonsolosu Beyza Üntuna"da vardı. 1950"li yıllardaki efsane futbolcunun geçtiğimiz günlere göre durumunun düzelmesi üzerine bugün sabah Fenerbahçeli yöneticiler Atina"ya gelmiş, yaptıkları temasların ardından İstanbul"a götürülmesi konusunda doktorlardan izin almışlardı.




    Lefter'e vefa Hatzopulos'ı duygulandırdı Yorumları