Beşiktaş camisası sergide buluştu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-20-2010 (21:13)   Son Mesaj: 12-20-2010 (21:13)    Cevap: 0    Gösterim: 512  

    12-20-2010

    Beşiktaş camisası sergide buluştu

    Beşiktaş camisası sergide buluştu
    Beşiktaş camiası, kulüp basın sözcüsü Mete Düren'in eşi Raşhan Düren'in resim sergisinde bir araya geldi.

    Beşiktaş camiası, kulüp basın sözcüsü Mete Düren'in eşi Raşhan Düren'in resim sergisinde bir araya geldi.
    Aynı zamanda psikiyatr olan Rahşan Duran'ın Beşiktaş Sanat Galerisi'ndeki resim sergisini, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in babası Erdoğan Demirören açtı. (Rush) Büyük boyutlu tualler üstüne yağlı boya ile çalışılmış ekspresyonist akıma ait 52 parça resimden oluşan serginin açılışına Erdoğan Demirören'in yanı sıra, yöneticiler Mete Düren, Fahrettin Curoğlu Şeref Yalçın, Orhan Saka, Erdoğan Akpınar, Engin Baltacı, Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören, Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Beşiktaş Cola Turka oyuncusu Allen Iverson, siyah-beyazlı takımın eski teknik direktörü Mustafa Denizli, iş, spor ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı.

    Sergi açılışı sırasında Revna Demirören ile yıldız basketbolcu Allen Iverson bir süre sohbet etti. Revna Demirören, özellikle oğlu Cemal'in Iverson'a olan hayranlığıyla ilgili vurgu yaptı. Daha sonra, Erdoğan Demirören ile Rahşan Düren, kurdele keserek serginin açılışını gerçekleştirdi.

    Serginin 31 Aralık tarihine kadar açık olacağı bildirildi.




    Beşiktaş camisası sergide buluştu Yorumları