Beşiktaş basketbolda da sakata geldi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-20-2010 (18:09)   Son Mesaj: 12-20-2010 (18:09)    Cevap: 0    Gösterim: 417  

    12-20-2010

    Beşiktaş basketbolda da sakata geldi

    Beşiktaş basketbolda da sakata geldi
    Beşiktaş futbol takımının yaşadığı sakatlık belası Beşiktaş erkek basketbol takımında da yaşanıyor.

    Futbolda birçok oyuncusunu sakatlık nedeniyle uzun süreli kaybeden siyah-beyazlı futbol takımının yaşadığı aynı sıkıntılar erkek basketbol ekibinin de başına geldi.
    Beşiktaş'a gelişi büyük olay olan Allen Iverson'ın yanı sıra Cüneyt ve Likholitov'un da sakatlığının bulunduğu öğrenildi.

    Iverson'ın ULEB Avrupa Kupası'nda takımının yarın oynayacağı Goettingen maçında yine oynamayacağı bildirilirken, Cüneyt ve Likholitov'un da aynı şekilde takımdan uzak kalacakları açıklandı.

    Beşiktaş Cola Turka'da özellikle Likholitov'un durumu büyük önem taşıyor. Pota altında kısıtlı rotasyonla mücadele eden siyah-beyazlı takımda dizinde sakatlık bulunan Likholitov'un durumu 22 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirilecek kontrollerin ardından belli olacak.

    Teknik heyetin bu yönde tedirginlik yaşadığı ve Rus oyuncunun sakatlığının ciddi olmaması yönünde temennilerde bulunduğu dile getirildi.

    Bu arada, sakat oyuncuların yanı sıra ailevi durumundan dolayı Polonya'da bulunan Ignerski'nin de yarınki maçta forma giymeyeceği açıklandı.




    Beşiktaş basketbolda da sakata geldi Yorumları