Denizlispor hedefine ulaştı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-20-2010 (18:12)   Son Mesaj: 12-20-2010 (18:12)    Cevap: 0    Gösterim: 515  

    12-20-2010

    Denizlispor hedefine ulaştı

    Denizlispor hedefine ulaştı
    1. Lig'in ilk yarısını averajla Çaykur Rizespor'un önünde zirvede tamamlayan Denizlispor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, ilk devreyi hedefledikleri yerde bitirdiklerini söyledi.

    Hamzaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezona iyi başladıklarını fakat 13. haftada alınan Diyarbakırspor mağlubiyetinden sonra hak etmedikleri bir süreç yaşadıklarını ifade etti. Bu kaosta destek yerine köstek gördüklerini dile getiren Hamzaoğlu, bu süreçte ilgi görmediklerini ve bazı çevrelerin bunu fırsat bilip, kaos ortamı yaratmaya çalıştıklarını ileri sürdü. Kendisi hakkında olumsuz düşünenlerin de olduğuna dikkati çeken Hamzaoğlu, ''Gereksiz polemikler yaşandı. Ama sonuç itibariyle Denizlispor ilk yarıyı lider tamamladı'' dedi.
    Lig sonuna kadar takımın başında olacağını söyleyen Hamzaoğlu, şöyle konuştu:

    ''Deplasmana gittiğimiz her yerde takımlarını o şehrin insanlarının nasıl sahiplendiğini görüyoruz. Denizli'de ise bize ve takıma sahip çıkılmıyor. Denizlililerin ve özellikle taraftarların takımı sahiplenmesi gerektiğini düşünüyorum. Hiçbir yere gitme gibi bir lüksüm yok. Denizlispor'u hedeflediği yere getirdiğimiz takdirde, benim hakkımda olumsuz düşünenler acaba ne yapacak? Biz eleştirilerden kendimize bir pay çıkarıyoruz ama insanı rencide edici ve kötü eleştirilere de kulağımızı kapatıyoruz. Onlara, Denizlispor'u hep birlikte şampiyon yaparak gerekli cevabı vereceğimizi düşünüyorum.''

    -''BİR YA DA İKİ TAKVİYE YAPACAĞIZ''-

    Her takımın yeni takviyelerle ikinci yarıya başlamak isteyeceğini kaydeden Hamzaoğlu, kadrolarını güçlendirmek için kendilerinin de takviye yapacaklarını ifade etti.

    Şampiyonluk yolunda daha geniş bir kadroya sahip olunması gerektiğini savunan Hamzaoğlu, oyuna sonradan girerek, maçı dönüştürebilecek futbolculara ihtiyacı olduğunu belirterek, ''İkinci yarıda ceza ve sakatlıkların yaşandığını düşünürsek, takımımıza takviye gerekli. Bir ya da iki futbolcu transfer etmeyi düşünüyoruz'' dedi.

    Bu arada, teknik heyetin futbolculara 27 Arlık Pazartesi gününe kadar izin verdiği, futbolcuların Antalya kampında toplanacağı ifade edildi.




    Denizlispor hedefine ulaştı Yorumları