Alanya Stadı, G.Saray maçı ile test edilecek   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-20-2010 (17:13)   Son Mesaj: 12-20-2010 (17:13)    Cevap: 0    Gösterim: 2626  

    12-20-2010

    Alanya Stadı, G.Saray maçı ile test edilecek

    Alanya Stadı, G.Saray maçı ile test edilecek
    Antalya'nın Alanya ilçesinde yapımı tamamlanan Alanya Stadı'nda, Galatasaray ile Alman kulübü Hannover 96 takımı arasında 8 Ocakta hazırlık maçı oynanacak.

    Maç öncesi ilçeye gelen Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreter Yardımcısı Erol Gerçeker, Alanya Gazeteciler Cemiyetini (AGC) ziyaret etti. Gerçeker, burada AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, yönetim kurulu üyeleri ve İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dur ile görüştü.
    Ziyaret sonunda Hannover 96 takımı ile oynanacak maç hakkında görüşlerini aktaran Gerçeker, maçı izlemeye Adnan Polat'ın da geleceğini açıkladı. Gerçeker, şöyle konuştu:

    ''Yeni stadı test etmek ve onurlandırmak amacıyla bu işe talip olduk. Antalya İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne talepte bulunduk. Belirli bir bedel karşılığında stadı kiralayabileceğimizi söylediler. Kirasını ödeyerek bir dostluk maçı yapacağız. Amacımız Alanya'nın önümüzdeki yıllarda bir futbol şehri olarak anılması ve daha çok takımın ilçeye gelmesini sağlamak. Alanya'da kışın spor aktivitelerinin hareketlik kazanmasını istiyoruz. Gelecek yabancı takımların Alanya'nın tanıtımına çok büyük katkısı olacağını düşünüyoruz. Takımlar nereden gelirse gelsin, medya grubunu da beraberinde getiriyor.''

    Gazetecilerin, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Alanyaspor'un Kale Arkası adlı taraftar grubunun, statta oynanacak ilk müsabaka olması özelliğiyle Galatasaray-Hannover 96 maçını protesto etmeye hazırlandıklarını belirtmesi üzerine de Gerçeker, ''Alanya'nın kazanacağını düşünüyoruz. Alanya'nın ekonomisi de çok önemli. Önümüzdeki yıllarda ilçeye daha çok takım gelecektir. Tabi ki Alanyalılar'ın kendi tercihi olacaktır. Katkı vereceklerini tahmin ediyorum. Galatasaray Kulüp Başkanı Adnan Bey Alanya'ya gelerek karşılaşmayı izleyecek'' dedi.




    Alanya Stadı, G.Saray maçı ile test edilecek Yorumları