Bursaspor'dan transfer açıklaması   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-20-2010 (16:13)   Son Mesaj: 12-20-2010 (16:13)    Cevap: 0    Gösterim: 471  

    12-20-2010

    Bursaspor'dan transfer açıklaması

    Bursaspor'dan transfer açıklaması
    Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, hiçbir oyuncuyu satmayacakları gibi hiçbir kulüple de herhangi bir futbolcu için anlaşmaya varmadıklarını bildirdi.

    Bursaspor'un resmi internet sitesinden açıklama yapan Mestan, Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını güzel futbol ve etkileyici bir sonuçla kapatmanın keyfini yaşarken son günlerde basında yer alan transfer haberleri sonrası açıklama yapma gereği duyduklarını bildirdi.
    Mestan, resmi açıklama yapılmadan taraftarların transfer haberlerine itibar etmemesini isteyerek, "Bazı yayın organlarında belirtilenin aksine, satış listesine koyduğumuz veya gözden çıkardığımız oyuncumuz olmadığı gibi hiçbir kulüple de herhangi bir futbolcumuz için anlaşmaya varmadık.

    Şu çok iyi bilinmelidir ki, transferlerimiz Bursaspor kulübü resmi yayın organları tarafından kamuoyuna duyurulur. Taraftarlarımızdan kulübümüzce resmi açıklama yapılmadan basında yer alan transfer haberlerine itibar etmemelerini rica ediyoruz" dedi.




    Bursaspor'dan transfer açıklaması Yorumları