Sivasspor kamp programı belli oldu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-20-2010 (16:12)   Son Mesaj: 12-20-2010 (16:12)    Cevap: 0    Gösterim: 473  

    12-20-2010

    Sivasspor kamp programı belli oldu

    Sivasspor kamp programı belli oldu
    Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, sezonun ikinci yarısına Antalya'da yapacağı kampla hazırlanacak.

    Ligin ilk yarısını 15 puanla 15'nci sırada tamamlayan Sivasspor, devre arası tatilini Antalya Side'de yapacağı kampla değerlendirecek. Fenerbahçe karşısında önceki gün deplasmanda alınan 1-0'lık mağlubiyetin ardından izne ayrılan Sivasspor, 25 Aralık'ta Antalya Side'deki Sueno Beach Otel'de toplanacak.
    Kampın ilk etabına yerli oyuncular katılacak. Yabancı oyuncular ise yeni yıl tatili dolayısıyla kampın ilk etabına dahil olmayacak.

    Side'de 25-30 Aralık tarihleri arasında antrenman yapacak olan yerli oyuncular, daha sonra yılbaşı dolayısıyla 2 gün izne ayrılacak. Tatilin ardından 2 Ocak'ta yabancı oyuncuların da katılımıyla kampın ikinci etabı başlayacak.

    Kamp, ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Galatasaray karşılaşmasından 2 gün önce sona erecek. Sivasspor, kampın ardından deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı için Antalya'dan İstanbul'a gidecek.

    Kamp süresince Sivasspor'un bazı takımlarla hazırlık maçı yapacağı belirtildi.




    Sivasspor kamp programı belli oldu Yorumları