Kayserispor yerinden memnun   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-20-2010 (15:13)   Son Mesaj: 12-20-2010 (15:13)    Cevap: 0    Gösterim: 456  

    12-20-2010

    Kayserispor yerinden memnun

    Kayserispor yerinden memnun
    Kayserispor Kulüp Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, ligin ilk devresi itibariyle bulundukları konumdan memnun olduklarını belirtti.

    Miraboğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başında yeni bir takım oluşturduklarını, buna rağmen handikap yaşamadan başarılı sonuçlar aldıklarını ifade etti.
    İlk yarı sonunda bulundukları yerden memnun olduklarını ifade eden Miraboğlu, şunları kaydetti:

    ''Sezon başından beri başarılı bir takımımız vardı. Ancak, son haftalarda şanssızlıklar peşimizi bırakmadı. Sakatlıklar, başarılarımızı olumsuz etkiledi. Bazı maçlarda da hakem kararları puanlarımızı engelledi. Bunlar olmasaydı 5-6 puan daha toplayarak ligin ilk yarısını daha üst sıralarda bitirebilirdik. Ama, şu an bulunduğumuz konumdan da memnunuz. Avrupa kupalarında oynamak istiyoruz. Bunun için de bizim asıl hedefimiz ilk 5'te olabilmek. Şu an bu hedefimizden uzaklaşmış değiliz. İkinci yarıda, daha üst düzey bir performans göstererek başarı grafiğimizi yükseltmek istiyoruz.''

    -ANTALYA KAMPI-

    İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da yapacakları kamp ile sürdüreceklerini bildiren Miraboğlu, kampa kadar izin verilen takımın 3 Ocak'ta Antalya'da toplanacağını kaydetti.

    Daha önce anlaşmaya vardıkları Boşnak asıllı forvet Emir Kujoviç'in ara transfer döneminde sözleşme imzalayacağını da hatırlatan Miraboğlu, Kujoviç'in Antalya kampında takıma katılacağını söyledi.

    Ara transfer çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Miraboğlu, takımda eksikliği hissedilen bölgelere takviye yapmayı planladıklarını, ancak henüz netleşen isim olmadığını sözlerine ekledi.




    Kayserispor yerinden memnun Yorumları