Kırıkhanspor'da hedef galibiyet   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-20-2010 (14:13)   Son Mesaj: 12-20-2010 (14:13)    Cevap: 0    Gösterim: 474  

    12-20-2010

    Kırıkhanspor'da hedef galibiyet

    Kırıkhanspor'da hedef galibiyet
    Türkiye Ziraat Kupası (D) Grubu'nda mücadele eden Kırıkhanspor, 22 Aralıkta yapacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında galibiyet hedefliyor.

    Teknik direktör Ali Beykoz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu 3. lig 3. grupta, cezalı kaleci Bekir, sakat Ümit, Ömer ve Gökhan Alaş'a rağmen Pazarspor'u 4-1 yenerek moral depoladıklarını söyledi.
    Ligin önemli olduğunu, devre arasını iyi değerlendireceklerini ifade eden Beykoz, şöyle devam etti:

    ''Hedefimiz ligi üst sıralarda tamamlamak. Pazarspor'u 4 güzel golle rahat geçtik. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz.

    İlk yarının son maçında Kepez Belediyespor ile karşılaşacağız. Bu maçtan da galibiyet hedefliyoruz. Devre arasında da bazı önlemler alarak lige verilecek arayı iyi değerlendireceğiz.

    Ziraat Kupası'nı da önemsiyoruz. İlk maçımızda deplasmanda Bursaspor ile berabere kalmıştık. İkincisinde çarşamba günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacağız. Kupaya tek 3. lig ekibi olarak renk katıyoruz. İyi futbol sergileyerek kupada tarih yazmak istiyoruz. Geçmiş dönemlerde bunun örnekleri var. Biz neden aynı başarıyı yakalamayalım?''




    Kırıkhanspor'da hedef galibiyet Yorumları