Trabzonspor ilk toplantısını yaptı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-19-2010 (21:11)   Son Mesaj: 12-19-2010 (21:11)    Cevap: 0    Gösterim: 418  

    12-19-2010

    Trabzonspor ilk toplantısını yaptı

    Trabzonspor ilk toplantısını yaptı
    Trabzonspor Yönetim Kurulu, Sadri Şener başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

    Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Bordo-mavili kulübün 61. Genel Kurulu'nda yeniden başkanlığa seçilerek güven tazelerken, yeni yönetim kurulu Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde ilk toplantısını gerçekleştirdi.

    Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, yönetim kurulu toplantısında yeni ekibi ile birlikte basın mensuplarına poz verirken, yaptığı açıklamada genel kurulu iştirak eden delegelere teşekkür etti. Şener, genel kurullarda genellikle seçimden sonra bir teşekkür konuşması yapıldığını belirterek, "Genel kurullarda genellikle seçimden sonra bir teşekkür konuşması yapılır. Sandıklar sonuçlanmadan, sonuçlandıktan sonra da kimse kalmadığından teşekkür konuşmasını sizler aracılığı ile yapmak durumu vasıl oldu.
    Genel kurula iştirak eden tek listeli seçimde bu kadar yüksek oyla bizi göreve seçen Trabzonspor delegelerine teşekkür ediyorum. İnşallah hiç kimsenin yüzünü kızartmayız, herkese 3 yıl boyunca şampiyonluklar gösteririz. Hep beraber bunu yaşar ve keyif alırız" dedi.

    Yeni yönetimi ile çok uzun bir toplantı yapmayacaklarını ifade eden Şener, şöyle konuştu, "Çok uzun bir toplantı yapmayacağız, sadece resmi görevler hakkında toplantı yapacağız. Karar alacağız. Mazbatayı teslim aldıktan sonra hemen çalışmalara başlayacağız. Salı günü Ziraat Türkiye Kupası maçımız var. Ondan sonrada tatil başlıyor. Bu süre içersinde yeni ve genç arkadaşlarımızla beraber bu işi götürmeye çalışacağız. Umarım başarılı oluruz. Allah bize yardım eder ve bu şehre şampiyonlukları getiririz" diye konuştu.

    Şener, görev dağılımı ile ilgili olarak ise "Asbaşkan Nevzat Şakar, İkinci Başkan Necmettin Aytekin, Genel Sekreter Hasan Yener ve Mali Sayman Temel Kazancıoğlu, olacak. Daha sonra diğer görev dağılımlarını yapacağız" dedi.





    Trabzonspor ilk toplantısını yaptı Yorumları