Yılmaz Vural'dan ilginç açıklamalar   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-19-2010 (20:11)   Son Mesaj: 12-19-2010 (20:11)    Cevap: 0    Gösterim: 447  

    12-19-2010

    Yılmaz Vural'dan ilginç açıklamalar

    Yılmaz Vural'dan ilginç açıklamalar
    Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Eskişehirspor'un attığı ilk golde hem hakemi, hem de rakip oyuncuları eleştirdi.

    Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Eskişehirspor'un attığı ilk golde hem hakemi, hem de rakip oyuncuları eleştirdi.
    Vural, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, Konyaspor'un yenilmesinin ardından, Eskişehirspor karşılaşmasının kendileri için mutlaka kazanılması gereken bir maç haline geldiğini belirterek, ''Planlarımız rakiplerle ilgili gerçekleşti. Ama kendi maçımızla ilgili planlar gerçekleşmedi'' dedi.

    Batuhan'ın attığı gol konusunda görüşlerini anlatan tecrübeli teknik adam, şunları söyledi:

    '40. dakika kritik bir andı. Merthan ile Batuhan arasındaki pozisyonda Batuhan sinirlenip oyuncumuzun ayağına bastı. Pozisyon fauldü. Hep centilmenlikten bahsediyoruz. Bundan sonra 3-4 pozisyon geçiyor Eskişehirsporlular topu dışarı atmıyorlar. Futbolcular topun dışarı atılmasını beklerken gol oldu. Bu durumlarda gelenekselleşen bir durum var. Hakem oyunu durdurabilirdi. Eskişehirsporlular sağolsunlar centilmence davranıp gol attılar.''

    Ligin ilk yarısı istemedikleri şekilde tamamlandığını ifade eden Vural, ''İstemediğimiz dönemi geride bıraktık. Yönetim, teknik kadro ve oyuncular hep birlikte bu durumu yorumlayacağız. Golü engellemede ve atma konusunda bireysel sıkıntılar var. Bu konuda oyuncu arayışlarımız var'' diye konuştu.

    Kasımpaşa futbolcusu Sancak ise Merthan'ın yerde olduğu sırada durduklarını vurgulayarak, ''Saha içinde oyuncumuz yerdeydi. Rakip oyuncuların topu dışarı bırakmasını beklerken attıkları şutun ardından golü yedik'' dedi.


    -YILMAZ: ''HEDEFLER DEĞİŞTİ''-


    Eskişehirspor yardımcı antrenörü Sefer Yılmaz ise zor bir maç oynadıklarını belirterek, ''Kasımpaşa'nın zor durumda olması ve geçen hafta aldığımız Beşiktaş galibiyetinden dolayı oyuncularda biraz rehavet vardı. Son hafta maçında oyuncular tatil havasına giriyorlar. Güzel skorla ayrıldık. Hedeflerimiz biraz daha değişti. Aldığımız 3 puanla biraz daha yukarıları hedefler haline geldik'' diye konuştu.

    Batuhan'ın ilk yarıda attığı golün hatırlatılması üzerine Sefer Yılmaz, ''Ben gole sevinemedim. Futbolun içinde oluyor bunlar. Keşke olmasaydı. Yerde yatan arkadaşlarını görüp topu dışarı atsalardı. Daha önceki böyle pozisyonlarda bu şekilde davranmışlardı. Keşke o golü atmasaydık. Bizim için üzücü bir gol oldu'' dedi.


    -İLK GOL SONRASI GERGİNLİK-


    Maç öncesi Taksim Meydanı'ndan stada kadar birlikte yürüyen iki takım taraftarının dostluğuna, 40. dakikada Batuhan'ın attığı gol gölge düşürdü.

    Taksim Meydanı'ndan stada kadar birlikte yürüyen taraftarlar, karşılaşma sırasında dostluklarını sürdürdüler. Ancak ilk yarının 40. dakikasında Kasımpaşa'dan Merthan'ın yerde olduğu sırada Eskişehirspor'un galibiyet golünü atması saha içinde iki takım oyuncuları arasında gerginliğin yaşanmasına neden oldu.

    Merthan'ın yerde olduğu sırada Batuhan, golü attı. Golün ardından Kasımpaşalı oyuncular, Eskişehirsporlu futbolculara topu dışarı atmadıkları için tepki gösterdi. İtişmelerin yaşandığı gerginlik 3 dakika sürerken, maçın hakemi Abdullah Yılmaz, Kasımpaşa'dan Tolga'ya ve Eskişehirspor'dan Nadareviç'e sarı kart gösterdi.

    Kasımpaşalı taraftarlar da golü atan Batuhan'a top her ayağına geldiğinde tepki gösterdiler.

    Eskişehirspor'un gol atması ve Kasımpaşalı oyuncuların da buna tepki göstermesine rağmen iki takım taraftarları birbirlerine aynı yakınlığı gösterdi ve mücadele sonunda iyi dileklerle birbirlerine tezahürat yaptılar.




    Yılmaz Vural'dan ilginç açıklamalar Yorumları