Doğan: G.Saray daha iyi oynadı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-19-2010 (19:11)   Son Mesaj: 12-19-2010 (19:11)    Cevap: 0    Gösterim: 510  

    12-19-2010

    Doğan: G.Saray daha iyi oynadı

    Doğan: G.Saray daha iyi oynadı
    Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Galatasaray'ın daha iyi oynadığını, ellerinden geleni yaptıklarını ancak bunun kazanmak için yeterli olmadığını söyledi.

    Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Galatasaray'ın daha iyi oynadığını, ellerinden geleni yaptıklarını ancak bunun kazanmak için yeterli olmadığını söyledi.
    Doğan, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta ve bu hafta ellerine önemli fırsatlar geçtiğini ancak bunları değerlendiremediklerini belirtti.

    Ligin 5-6. haftasında ligden kopmama gibi bir hedef belirlediğini ifade eden Doğan, puan farkının çok fazla açılmadığını ve bu korkuyu yaşamadıklarını kaydetti.

    Galatasaray karşısında ilk yarı başa baş bir mücadele verdiklerini ifade eden Doğan, ikinci yarıda fizik gücü olarak geriye düştüklerini, yorulduklarını, iki pas yapamadıklarını belirterek, ''Berabere de kalabilirdik. Bugün Galatasaray özellikle ikinci yarı bizden daha iyi oynadı. Oyuncularım ellerinden geldiği kadar mücadele etti ama güçleri bu kadardı'' dedi.


    -EN AZ 7 TRANSFER-

    İkinci yarı transfer yaparak takımı güçlendireceklerini kaydeden Doğan, ''En az 7 oyuncu alacağız. Yönetimle de konuştuk. Oldukça fazla oyuncu da gidebilir. Çünkü biz bazen 6 ay, 1 sene oynamayan oyuncularla takım oluşturduk'' dedi.

    Doğan, ligin ilk devresinde bazen çaresiz kaldıklarını ve işkence çektiklerini dile getirerek, elindeki malzemeyle bu mücadelenin takdire değer olduğunu ifade etti.

    Konyasporlu futbolcu Peter Grajciar da güçlü bir takıma karşı oynadıklarını, kazanmak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

    Ali Dere ise kazanmak için çok çalıştıklarını, çok mücadele ettiklerini ama galip gelemediklerini belirterek, ikinci yarı daha iyi olacaklarını dile getirdi.




    Doğan: G.Saray daha iyi oynadı Yorumları