Beşiktaş kritik virajda   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-19-2010 (10:13)   Son Mesaj: 12-19-2010 (10:13)    Cevap: 0    Gösterim: 472  

    12-19-2010

    Beşiktaş kritik virajda

    Beşiktaş kritik virajda
    Cezası nedeniyle bugün Antalya'da boş tribünler önünde Gaziantepspor'u ağırlayacak olan Beşiktaş çok kritik bir sınava çıkıyor. Kartal kaybederse değil şampiyonluk, Devler Ligi şansı bile zora girecek.

    Avrupa"da ülkemizi temsil eden tek takım olan Beşiktaş, Süper Lig"de iddiasını sürdürmek için çok kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. Bursaspor maçı öncesinde çıkan olaylar nedeniyle 2 maç tarafsız sahada, seyircisiz oynama cezasına çarptırılan Kara Kartallar, bugün Gaziantepspor"la karşı karşıya geliyor. Antalya Mardan Stadı"nda, boş tribünler önünde oynanacak kritik 90 dakika saat 19.00"da başlayacak. Halis Özkahya"nın yöneteceği müsabaka, Lig TV"den naklen ekranlara gelecek.
    Kaybederse, uçurum olacak
    Beşiktaş mağlup olması halinde, lider Trabzonspor"un tam 15 puan gerisinde kalacak ve şampiyonluk umutları tükenme noktasına gelecek. Ayrıca Şampiyonlar Ligi bileti de zora girecek. Lige tutunma mücadelesi veren Kara Kartallar, bu şartlarda çıkacağı Gaziantepspor sınavından zaferle ayrılmaktan başka bir şey düşünmüyor.

    BEŞİKTAŞ
    Cenk
    Hilbert
    Ferrari
    Ersan
    İ.Üzülmez
    Aurelio
    Necip
    Tabata
    Quaresma
    Ali
    Nobre
    T.Direktör: Bernd Schuster

    GAZİANTEPSPOR
    Karcemarskas
    Serdar
    Yalçın
    Emre
    Şenol
    Ivan
    Zurita
    Orhan
    Olcan
    Cesar
    Popov
    T.Direktör: Tolunay Kafkas




    Beşiktaş kritik virajda Yorumları