Volkan: Kimse şöyle böyle demesin   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-18-2010 (22:13)   Son Mesaj: 12-18-2010 (22:13)    Cevap: 0    Gösterim: 499  

    12-18-2010

    Volkan: Kimse şöyle böyle demesin

    Volkan: Kimse şöyle böyle demesin
    Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk yarışında iddialı olduklarını ifade ederek, ''Kimse (Fenerbahçe yarıştan koptu, şöyle oldu, böyle oldu) demesin'' dedi.

    Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk yarışında iddialı olduklarını ifade ederek, ''Kimse (Fenerbahçe yarıştan koptu, şöyle oldu, böyle oldu) demesin'' dedi.
    Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Volkan, çok pozisyona girdiklerini, kendi kalelerinde sadece ilk yarıda bir pozisyon gördüklerini, iyi mücadele etmelerine rağmen sonuca gidemediklerini anlatarak, ''Daha fazla gol atmamız lazım. Belki topladığımız puan daha fazla olmalıydı. Biz arkadayız ama kimse demesin ki Fenerbahçe yarıştan koptu, şöyle oldu, böyle oldu. Kötü günde herkes bir şey söylüyor. Biz birbirimize inanıyoruz. Tabi ki inişler çıkışlar olacak. İlerleyen haftalarda biz de rakiplerimiz de puan kaybedecek. İnşallah sezon sonu gülen taraf biz oluruz. Taraftarlarımız da sabırlı olsun, acele etmesin ve maçların sonuna kadar bizleri desteklesin'' şeklinde konuştu.


    -''HAKEM TEPKİYİ HAK ETTİ''-


    Seyircinin maçın hakemi Yunus Yıldırım'a tepkisi hatırlatılması üzerine Volkan, ''Hakeme tepki vardı, hakem bunu hak etti diye düşünüyorum'' dedi.

    Dia'nın bir pozisyonunu kendisinin bile kalesinden gördüğünü ancak hakemin görmediğini savunan Volkan, ''Pozisyonları vermeyince tepki alması gayet normaldir. Bize zor çalınan fauller var ama rakiplerimize çok kolay verilebiliyor, penaltı olsun faul olsun. Tepkiler de bunlaradır'' diye konuştu.

    Hakem kararlarının 9 puanlık farka bir etkisinin olup olmadığı sorusu üzerine de Fenerbahçeli futbolcu, ''Bunların arkasına sığınmamak gerekir. 9 puan gerideyiz bu bir gerçek. Lig boyunca, geçen sezonlarda da rastlanmıştır. Bu tarz mevzular hep konu olabilir ama bizim bir bahanemiz yok. Rakibimiz kendimiziz, biz bu şekilde mücadele ettiğimizde zaten her zaman kazanacağız. Ama bu şekilde oynamamız lazım buna ihtiyacımız var'' şeklinde ifadeler kullandı.

    Fenerbahçe'nin geçen sezonlara göre çok gol yediği hatırlatılarak, ''Savunmadaki sorun nedir?'' sorusu yöneltilen Volkan, ''Sebebi benim. Kalede ben duruyorum, benim yememem lazım. Tabi ki her topu kurtaracağım diye bir şey yok'' yanıtını verdi.


    -DİA: ''HAKEM 2 PENALTIMIZI VERMEDİ, BU RAKİBE GÜVEN VERDİ''


    Fenerbahçeli futbolcu Dia, hakem Yunus Yıldırım'ın Sivasspor maçında 2 penaltılarını vermediğini iddia etti.

    Kişisel olarak yavaş yavaş bir yere geldiğini ancak maçlarda çok sayıda darbe aldığını öne süren Dia, ''Bunu da söylemek gerekiyor. Sanıyorum ki hakem maçta 2 penaltıyı çalmadı, bu da karşı takıma güven verdi. Hem kulüpte, hem de buradaki hayatımda daha iyiye gidiyorum'' dedi.

    Dia, Alex'in golüyle savunma yapan bir takıma karşı kazanmayı bildiklerini kaydederek, salı günkü maçlarını da kazanıp tatile iyi çıkmak istediklerini söyledi.


    -BEKİR İRTEGÜN:


    Fenerbahçe'nin savunmasında Lugano'nun yerine forma giyen Bekir İrtegün ise karşılaşmayı şöyle değerlendirdi:

    ''Önümüzdeki rakiplerimizin ikisi de kazanmıştı. Bu anlamda kayıpsız geçmek çok önemliydi. Çok iyi giden Trabzonspor var. Bir puan kaybı daha işleri zorlaştıracaktı. Buna izin vermedik. Golün gecikmesiyle stresli bir maç oldu. Statta da bu atmosfere yansıdı. Önemli olan kazanmaktı. İçeride oynayacağımız Trabzonspor maçına kadar kayıpsız geçip o maçta da kazanıp farkı 6 puana indireceğiz. Hedefimiz bu. Sonuna kadar çalışacağız.''

    Lugano'nun yerine forma giydiği hatırlatılan Bekir şöyle devam etti:

    ''Lugano büyük bir isim, Fenerbahçe camiasına da çok şey katmıştır. Kalitesi ortada ama benim kendi adıma çok saygı duyduğum bir oyuncu. Beraber çok çalışıyoruz. Kendi içimizde de tabi ki rekabet var. Hocam bugün beni uygun gördü. Bir takımda bunların olması gerekiyor. Çünkü başka insanlar da çok çalışıyor hak ediyor. Lugano da çoğu zaman hak ediyor. Faydalı olduysam ne mutlu bana.''




    Volkan: Kimse şöyle böyle demesin Yorumları