Kasımpaşa'da parola 3 puan   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-18-2010 (12:13)   Son Mesaj: 12-18-2010 (12:13)    Cevap: 0    Gösterim: 649  

    12-18-2010

    Kasımpaşa'da parola 3 puan

    Kasımpaşa'da parola 3 puan
    Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son hafta maçında yarın sahasında Eskişehirspor'u konuk edecek Kasımpaşa, karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

    Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal, Eskişehirspor ile yapacakları karşılaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, ''Devrenin son maçını 3 puanla kapatıp, ikinci yarıya umutlu başlamak istiyoruz. Bu maçı kazandığımız takdirde ligden düşmeyeceğimize inanıyoruz. Dolayısıyla bizim için hayati bir maç. Futbol şansı da yanımızda olursa kazanırız'' diye konuştu.
    Spor Toto Süper Lig'de 8 puanla son sırada yer alan Kasımpaşa'da sakatlıkları bulunan Ersen Martin, Tjikuzu ile rahatsızlığı nedeniyle dün hastaneye kaldırılan Şahin Aygüneş, Eskişehirspor karşısında forma giyemeyecek.

    Bu sezon ligdeki tek galibiyetini 12. hafta maçında Sivasspor karşısında alan lacivert-beyazlı takım, son 4 haftada ise sadece 2 puan toplayabildi.

    Ligde 19 puanla averajla 12. sırada bulunan Eskişehirspor ise son 5 haftada yenilgi yüzü görmedi. Kırmızı-siyahlı takım geçen hafta Beşiktaş'ı 2-0 yendi.

    Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Abdullah Yılmaz yönetecek.




    Kasımpaşa'da parola 3 puan Yorumları