Olay çıkaran taraftarlara 500 lira ceza   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-17-2010 (19:11)   Son Mesaj: 12-17-2010 (19:11)    Cevap: 0    Gösterim: 478  

    12-17-2010

    Olay çıkaran taraftarlara 500 lira ceza

    Olay çıkaran taraftarlara 500 lira ceza
    Beşiktaş-Bursaspor maçı öncesinde yaşanan olaylarla ilgili gözaltına alınan 4 Beşiktaş taraftarı, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

    Beşiktaş-Bursaspor maçı öncesinde yaşanan olaylarla ilgili gözaltına alınan 4 Beşiktaş taraftarı, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. 500 lira idari para cezası verilen taraftarların 6 ay süreyle maçlara girmesi de yasaklandı. Taraftarlar, karara uymamaları durumunda 3 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacaklar.

    Beşiktaş-Bursaspor arasında iki hafta önce oynanan maçta çıkan olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Daha önce maç öncesi 2 kişinin bıçakla yaralanması olayı ile ilgili 11 kişi gözaltına alınmış, bunlardan 3'ü mahkemece tutuklanmıştı.

    İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın maç öncesi ve sonrasında çıkan olaylarla ilgili herkesin gözaltına alınması talimatı vermesinin ardından Gasp Büro Amirliği ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Foto Film Şube Müdürlüğü ve basın mensupları tarafından çekilen görüntüleri inceleyen ekipler, görüntülerden olay çıkarmaya yönelik hareketlerde bulundukları iddiasıyla 4 taraftarın daha kimliklerini belirledi. Beşiktaş taraftarı olan bu kişiler evlerinde gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

    Emniyet Müdürlüğü'nde işlemeleri tamamlanan 4 kişi, savcılık talimatıyla adliyeye sevk edilmeden serbest bırakıldı. 500 lira idari para cezası verilen taraftarların 6 ay süreyle maçlara girmesi de yasaklandı. Taraftarlar, karara uymamaları durumunda 3 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacaklar.




    Olay çıkaran taraftarlara 500 lira ceza Yorumları