Iker Casillas'a altın eldiven   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-17-2010 (12:09)   Son Mesaj: 12-17-2010 (12:09)    Cevap: 0    Gösterim: 585  

    12-17-2010

    Iker Casillas'a altın eldiven

    Iker Casillas'a altın eldiven
    Diego Forlan, Iker Casillas ve Thomas Müller, FIFA Dünya Kupası 2010'da gösterdikleri üstün performansları ile adidas Altın Top, Altın Eldiven ve Altın Krampon ödüllerini almaya hak kazandı.

    ERSİN ŞİYHAN'ın haberi
    adidas, Diego Forlan, Thomas Müller ve Iker Casillas'a geçtiğimiz gün Almanya'nın Herzogenaurach kentindeki adidas Genel Merkezi'nde düzenlenen törende FIFA Dünya Kupası 2010 adidas Altın Ödülleri takdim edildi. Böylece hem oyuncuların hem de adidas'ın FIFA Dünya Kupası 2010'daki başarıları vurgulanmış oldu.

    FIFA Dünya Kupası 2010'un şampiyonu İspanya Milli Takımı'nın kaptanı Iker Casillas adidas Altın Eldiven Ödülü'nü alırken şunları söyledi:

    "adidas Altın Eldiven Ödülü'nü almak beni çok mutlu etti. Bu benim için muhteşem geçen 2010 sezonunun mükemmel bir kapanışı oldu. Umarım başarımız 2011'de de devam eder."

    En iyi oyuncu seçilen Diego Forlan'a, en fazla golü atan Thomas Müller'e ve en iyi kaleci seçilen Iker Casillas'a verilen adidas Altın Top, Altın Krampon ve Altın Eldiven Ödülleri, basının da katıldığı bir tören ile adidas Group CEO'su Herbert Hainer ve FIFA Yönetim Kurulu üyesi Franz Beckenbauer tarafından takdim edildi.

    FIFA İcra Kurulu Üyesi Franz Beckenbauer ödüllerle ilgili şöyle konuştu:

    "adidas Altın Top, Altın Krampon ve Altın Eldiven Ödülleri, dünyanın en önemli futbol organizasyonunun en önemli yeteneklerini ödüllendiren son derece prestijli ödüllerdir. Oyunculara bu ödülleri vermek benim için de çok gurur verici.''

    Diego Forlan ise yaptığı açıklamada, ''adidas Altın Top Ödülü, turnuvanın en iyi oyuncusuna veriliyor ve bugüne kadar aralarında Pele (1970), Johan Cruijff (1974), Diego Maradona (1986) ve Zinedine Zidane (2006) gibi dünyanın en iyi futbolcularının da aralarında yer aldığı pek çok kişiye verildi. adidas Altın Top Ödülü'nü kazanan bu birbirinden önemli futbolcular arasında yer almak benim için de çok büyük bir ayrıcalık" dedi.

    adidas Group CEO'su Herbert Hainer ise; "Bugün Iker Casillas, Diego Forlán ve Thomas Müller'e verilen adidas Altın Ödülleri, adidas'ın futbol alanındaki açık ara liderliğini koruduğunu gösterirken, FIFA Dünya Kupası 2010'un galibi olduğumuzu bir kez daha gözler önüne seriyor" diye konuştu.




    Iker Casillas'a altın eldiven Yorumları