Beşiktaş'ta gözler Süper Lig'e çevrildi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-16-2010 (15:12)   Son Mesaj: 12-16-2010 (15:12)    Cevap: 0    Gösterim: 449  

    12-16-2010

    Beşiktaş'ta gözler Süper Lig'e çevrildi

    Beşiktaş'ta gözler Süper Lig'e çevrildi
    UEFA Avrupa Ligi (L) Grubu son maçında Rapid Wien'i 2-0 yenen ve ikinci turdaki rakibini bekleyen Beşiktaş'ta gözler Spor Toto Süper Lig'e çevrildi.

    Siyah-beyazlılar, cezaları nedeniyle Antalya'da oynayacakları Gaziantepspor maçının hazırlıklarına izin yapmadan başladı.
    BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan siyah-beyazlılarda, Rapid Wien karşısında görev yapan oyuncular kısa koşular sonrasında çalışmayı tamamladı. Diğer futbolcular ise minyatür kale maçın ardından yarı sahada taktik çalışmalar yaptı.

    Tedavisi Brezilya'da devam eden Bobo'nun yanı sıra izinli olan Yusuf Şimşek, Fatih Tekke ve bebeği olan Sivok çalışmaya katılmadı. Tedavileri süren Onur Bayramoğlu, Hakan Arıkan, Filip Holosko ve Necip Uysal idmanda yer almazken, Rapid Wien maçında çeşitli darbeler alan Guti Hernandez, Quaresma, Hilbert ve Zapotocny dinlendirildi.

    -TORAMAN VE RÜŞTÜ TAKIMLA ÇALIŞTI-

    Ekrem Dağ ve Nihat Kahveci takımdan ayrı yaptıkları koşuların ardından tedavilerine devam edilirken, İbrahim Toraman ve Rüştü Reçber takımla birlikte çalıştı.

    Siyah-beyazlılar, yarın sabah basına kapalı yapacakları antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.




    Beşiktaş'ta gözler Süper Lig'e çevrildi Yorumları