'Ordu için elimden geleni yapıyorum'   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-16-2010 (15:13)   Son Mesaj: 12-16-2010 (15:13)    Cevap: 0    Gösterim: 535  

    12-16-2010

    'Ordu için elimden geleni yapıyorum'

    'Ordu için elimden geleni yapıyorum'
    1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un Makedonyalı forvet oyuncusu Jovan Kostovski, ''Herkes benden gol atmamı bekliyor, ben de her oyunda elimden gelenin en iyisini yaparak Orduspor için birden çok gol atmaya çalışıyorum'' dedi.

    Kostovski, kulübün aylık olarak yayımladığı ''Orduspor'' adlı dergiye verdiği röportajda, mor-beyazlı ekipte mutlu olduğunu belirtti.
    Sezon başında Orduspor'a transfer olduğu zaman büyük bir heyecan yaşadığını anlatan Kostovski, ''Burada oldukça mutluyum, takım arkadaşlarım bana oldukça yardımcı oluyor, özellikle aynı ülkeden olan takım arkadaşım Muarem Muarem benim Ordu'ya ve Orduspor'a alışmamda ciddi anlamda katkı sağlıyor'' diye konuştu.

    Özel hayatında çok düzenli, kibar, yardımsever ve güvenilir bir kişi olduğunu, ama zayıf taraflarından bir tanesinin inatçılık olduğunu da ifade eden Kostovski, ''Ordu insanları sıcak kanlı ve dostça insanlar, onlar beni, ben de onları sevdim'' dedi.

    Orduspor'dan transfer teklifi aldığında oldukça heyecanlandığını ve bu teklifin ilgisini çektiğini kaydeden Kostovski, şöyle devam etti:

    ''Hemen internetten Orduspor'u ve oynadığı ligi araştırdım. Türkiye ile ilgili bilgiler edindim. Ardından bütün araştırmalarım beni buraya itti. Sonunda ise Orduspor'da oynamaya karar verdim. Bugün burada oynamaktan memnunum. İnşallah gelecek sene Süper Lig'de oynayacağız. Bu takım ve bu taraftar her şeyin en iyisini hak ediyor. Umarız lig sonunda hedefimize ulaşırız.''

    Teknik direktör Uğur Tütüneker hakkında da övgü dolu sözlerde bulunan Orduspor'un forvet oyuncusu Jovan Kostovski, şunları kaydetti:

    ''Uğur hoca benim şimdiye kadar çalıştığım en iyi hocalardan birisi. Kendisi de bir oyuncunun başarıya ulaşması için neler yapılması gerektiğini çok iyi biliyor. Çünkü hocamız hangi oyuncunun nasıl motive edileceğini iyi analiz ediyor.''

    Ordusporlu taraftarların kendisinden gol ya da goller beklediğini bildiğini de anlatan Kostovski, ''Bunun farkındayım. Forvet oyuncusu olmak bunun için çok zor. Şunu tüm taraftarlarımın bilmesini isterim ki, herkes benden gol atmamı bekliyor, ben de her oyunda elimden gelenin en iyisini yaparak Orduspor için birden çok gol ya da goller atmaya çalışıyorum. İnşallah ligin ilerleyen haftalarında gol ve gollerimle bu takımı Süper Lige taşırım'' dedi.




    'Ordu için elimden geleni yapıyorum' Yorumları