Denizlispor çıkış peşinde   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-16-2010 (14:09)   Son Mesaj: 12-16-2010 (14:09)    Cevap: 0    Gösterim: 563  

    12-16-2010

    Denizlispor çıkış peşinde

    Denizlispor çıkış peşinde
    1. Lig'de hafta sonu deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak olan Denizlispor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, ''İlk yarının son maçı olan Ordu deplasmanından galibiyetle dönmek istiyoruz'' dedi.

    Denizlispor, Orduspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde sürdürüyor.
    Yeşil siyahlı takımın teknik patronu Hamzaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbolcularının son maçlarda gösterdikleri kazanma azminden memnun olduğunu belirtti.

    Hakem hataları ya da şansızlıklar yüzünden bir türlü son haftalarda oynanan güzel futbolu skora yansıtamadıklarını dile getiren Hamzaoğlu, ''İlk yarının son maçı olan Ordu deplasmanından galibiyetle dönmek istiyoruz. Deplasmanda alınacak 3 puan ile sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatmak için meşru olan her yolu deneyeceğiz. Takımda oyuncuların moral ve motivasyonu yerinde. Ordu deplasmanı zor geçecek. İki takım da zirve mücadelesi içerisinde. Biz hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Sahada az hata yapan takım karşılaşmayı kazanacak. Bunun Denizlispor olması için çalışacağız'' diye konuştu.

    Hamzaoğlu, sakatlığı süren Güray ve Fatih'in Orduspor maçında forma giyemeyeceğini, Youla'nın durumunun ise maç saatinde belli olacağını sözlerine ekledi.




    Denizlispor çıkış peşinde Yorumları