Akhisar'da Tavşanlı hazırlıkları   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-15-2010 (18:11)   Son Mesaj: 12-15-2010 (18:11)    Cevap: 0    Gösterim: 493  

    12-15-2010

    Akhisar'da Tavşanlı hazırlıkları

    Akhisar'da Tavşanlı hazırlıkları
    1. Lig'de bu hafta TKİ Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacak Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Atilla Özcan, ''Taraftarımızın desteğiyle gülen taraf olmak istiyoruz'' dedi.

    Akhisar Belediyespor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı ilk yarının son maçı TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü.
    Teknik direktör Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Adanaspor karşısında iyi mücadele ettiklerini ve galibiyeti kaçırdıklarını belirterek, artık tek düşüncelerinin ligin ilk devresini iyi bir sonuçla kapatmak olduğunu söyledi. TKİ Tavşanlı Linyitspor'un deplasmanda iyi oynayan bir ekip olduğunu hatırlatan Özcan, ''Ona göre tedbirimizi alacağız. İlk yarının son maçına kendi sahamızda her zamanki gibi kazanmak için çıkacağız. Haftayı iyi çalışarak geçirdik. Elimizdeki kadromuzu en iyi şekilde değerlendirerek galip gelmek istiyoruz. 12. adam olan taraftarlarımızı sahaya bekliyoruz. Onların destekleriyle gülen taraf olmak istiyoruz'' dedi.

    Akhisar Belediyespor'da sakatlıkları bulunan Bilal Özdemir ile Hakan Ateş koşu yaparken, sol ayak alt adalesinde yırtık tespit edilen kaleci Gürkan Erken'in fizik tedavisine devam edildi.

    Sezon öncesi sakatlanan Tuncay Süren'in salonda ağırlık çalıştığı, Doğan Şahin'in ise salonda kuvvet çalışmalarına devam ettiği bildirildi.




    Akhisar'da Tavşanlı hazırlıkları Yorumları