Muhammet'in menajerinden açıklama   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-15-2010 (18:09)   Son Mesaj: 12-15-2010 (18:09)    Cevap: 0    Gösterim: 441  

    12-15-2010

    Muhammet'in menajerinden açıklama

    Muhammet'in menajerinden açıklama
    Bursaspor'da, sözleşme imzalamadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Muhammed Demir'in menajeri Batur Altıparmak, genç oyuncu ile yeşil-beyazlı kulüp arasında görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

    Altıparmak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Muhammet Demir'in, takım arkadaşı Eren Albayrak ile birlikte sözleşmelerini yenilemedikleri gerekçesiyle yeşil-beyazlı kulüp tarafından bir süre önce kadro dışı bırakıldıklarını hatırlattı.
    Bu sürecin ardından, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve bazı yöneticilerin oyuncu ve ailesiyle görüştüklerini bildiren Altıparmak, ''Şu an için her şey aynı gibi görünüyor. Muhammet ve ailesi imza atmaya henüz hazır değil. Ama hem oyuncu hem de kulüp açısından kopmuş bir şey de yok. Önümüzdeki günlerde ne olacağını göreceğiz'' dedi.

    -GÖKHAN ÜNAL HAKKINDAKİ TRANSFER SÖYLENTİLERİ-

    Altıparmak, menajerliğini yaptığı Fenerbahçeli Gökhan Ünal ile ilgili de son günlerde transfer dedikodularının üretildiğini belirtti.

    Gökhan Ünal'ın halen Fenerbahçe'nin sözleşmeli futbolcusu olduğunun altını çizen Altıparmak, şöyle konuştu:

    ''Bursaspor Kulübü başta olmak üzere birçok kulüp bana Gökhan'ın durumunu sordu. Ben de görüştüğüm kişilere oyuncunun kulübüyle sözleşmesinin devam ettiğini, burada ilk olarak sarı-lacivertli kulüple görüşülmesi gerektiğini söylüyorum. Ara transfer döneminde Gökhan'ı kadrosuna katmak isteyen takımın Fenerbahçe Kulübü ile anlaşması gerekli.''




    Muhammet'in menajerinden açıklama Yorumları