İldiz: Ligde ağırlığımızı hissettirdik   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-15-2010 (15:12)   Son Mesaj: 12-15-2010 (15:12)    Cevap: 0    Gösterim: 413  

    12-15-2010

    İldiz: Ligde ağırlığımızı hissettirdik

    İldiz: Ligde ağırlığımızı hissettirdik
    Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, ''Ligde ağırlığımızı hissettirdik, kendimizden ve futbolumuzdan söz ettirmeyi başardık'' dedi.

    Yücel İldiz, Yaşar Kaptan Çebi Antrenman Sahası'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, cuma günü deplasmanda Tranzonspor ile karşılaşacaklarını, hazırlıkların bugün tamamlanmasının ardından Trabzon'a gideceklerini söyledi.
    Süper Lig'e yeni çıktıklarını ve hedeflerini açıkladıklarında bazılarının kendilerine gülerek baktığını anlatan İldiz, şöyle konuştu:

    ''Sezona başlarken hedefimizi açıkladığımızda bize biraz gülümseyerek bakıldı ama şu ana kadar geldiğimiz yolun doğru olduğunu düşünüyorum. Ligde ağırlığımızı hissettirdik, kendimizden ve futbolumuzdan söz ettirmeyi başardık. Trabzonspor lig lideri ve şu ana kadar da son derece coşkulu oynuyorlar. Her iki takımın eksiklikleri var ama takımlar sahaya 11'er kişilik kadrolarla çıkıyorlar. Bu nedenle güzel maç olacak diye düşünüyorum. Biz her zaman olduğu gibi kendi futbolumuzu sahaya yansıtmaya çalışacağız. Maçı kazanmanın yollarını arayacağız, bunun zorluk derecesini de biliyoruz. Ligde çağdaş futbol oynamaya çalışıyoruz. Hem kendi yaptığımız işten zevk almaya hem de izleyenlere zevk vermeye çalışıyoruz. Futbol böyle bir şeydir. Hiçbir endişeye kapılmadan her maçta bunu sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Sahada iyi futbol oynamaya çalışan iki takımın müsabakası bence güzel görüntülere sahne olacaktır.''

    Bu arada antrenman sırasında Kardemir Karabükspor futbolcularına anasınıfı öğrencileri, takımın kırmızı mavi renklerinin yer aldığı kalp şeklindeki maket hediye ettiler, ''Sağlıklı Karabük İçin Sağlıklı Süt İçin'' projesinin tanıtımı amacıyla oyunculara süt verdiler.




    İldiz: Ligde ağırlığımızı hissettirdik Yorumları