Giresunspor'un inancı tam   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-15-2010 (15:13)   Son Mesaj: 12-15-2010 (15:13)    Cevap: 0    Gösterim: 655  

    12-15-2010

    Giresunspor'un inancı tam

    Giresunspor'un inancı tam
    1. Lig ekibi Giresunspor'un kulüp başkanı Osman Çırak, ''Kayseri Erciyesspor deplasmanından puanla dönecek güce ve inanca sahibiz'' dedi.

    Çırak, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Kayseri Erciyesspor mücadelesiyle ilgili AA Muhabirine yaptığı değerlendirmede, Kayseri Erciyesspor maçının ligde yükselişe geçme adına çok önemli olduğunu söyledi.
    Son 2 haftada alınan galibiyetin olumlu yansımalarını bu hafta da sürdürmek istediklerini ifade eden Çırak, ''Rakibimiz ligde üst sıralarda yer almanın, biz ise alt sıralardan uzaklaşmanın mücadelesini vereceğiz. Son iki haftada aldığımız başarılı sonuçların devamını Kayseri Erciyesspor maçında da sürdürmek istiyoruz. Takım olarak iyi bir atmosfer yakaladık. Artık kazanmayı da öğrendik. Bunu şimdi alışkanlık haline getirmek istiyoruz. Kayseri Erciyesspor deplasmanından puanla dönecek güce ve inanca sahibiz. İlk yarının bu son karşılaşmasından üç puanla ayrılabilmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz'' dedi.

    Çırak, takımda sakatlığı süren Aydın'ın Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında forma giyemeyeceğini de sözlerine ekledi.




    Giresunspor'un inancı tam Yorumları