PFDK Denizlispor'dan savunma istedi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-15-2010 (13:12)   Son Mesaj: 12-15-2010 (13:12)    Cevap: 0    Gösterim: 504  

    12-15-2010

    PFDK Denizlispor'dan savunma istedi

    PFDK Denizlispor'dan savunma istedi
    1. Lig'de yapılan Denizlispor-Kayseri Erciyesspor maçındaki saha olayları dolayısıyla Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) Denizlispor'dan savunma istediği bildirildi.

    Denizlispor Kulüp Başkanı Mehmet Özsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maçta taraftarların sahaya yabancı madde attığı ve kötü tezahüratta bulunduğu iddiası ile istenilen savunmayı bugün PFDK'ya sunacaklarını söyledi.
    Rakip takımın son dakikada attığı golün bariz ofsayt olduğunu savunan Özsoy, şöyle konuştu:

    ''Üç puanı elimizden alan hakemlere Merkez Hakem Kurulu (MHK) ne gibi yaptırım uygulayacak bunu merak ediyoruz. Biz hakem hataları olmaz demiyoruz. Elbette futbolda hakemler de hata yapacak ama bu kadar bariz bir ofsaytı görmeyen yardımcı hakem ve maçın orta hakeminin böyle bir karara imza attıkları için vicdanları rahat mı? Diğer yandan, 90 3'te yediğimiz golü atan Kayseri Erciyessporlu Taner'in taraftara hareket yaparak tahrik etmesine, korner bayrağına formasını asıp göstermesine sessiz mi kalınacak, yoksa bu futbolcu yaptığı hareketlerden dolayı PFDK'ya sevk edilecek mi? Bunu da çok merak ediyoruz'' diye konuştu.

    Taraftardan takıma destek vermelerini ve sağduyulu olmalarını isteyen Özsoy, ''Böyle olaylar takıma fayda değil zarar verir, sporda 3 türlü sonuç vardır. Elbette bir takım yenilecek, diğeri kazanacak ya da beraberlikle bitecektir. Gönlümüz Denizlispor'un hep galip gelmesidir ama yapılan hakem hataları bizim böyle davranmamızı gerektirmez. Biz, taraftarlarımızdan takıma sahip çıkmalarını ve takımlarını desteklemelerini istiyoruz'' ifadelerini kullandı.




    PFDK Denizlispor'dan savunma istedi Yorumları