Güiza'dan Fener'e hayır yok   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-15-2010 (10:11)   Son Mesaj: 12-15-2010 (10:11)    Cevap: 0    Gösterim: 568  

    12-15-2010

    Güiza'dan Fener'e hayır yok

    Güiza'dan Fener'e hayır yok
    Kadrosunda 5 tane birden gol kralı bulunduran F.Bahçe'de Niang dışında sahaya sürecek santrofor kalmayabilir.

    İspanyol futbolcunun ameliyat olduğu topuğunda ödem var. Krampon bile giyemiyor. Ligin ilk yarısında forma giymesi beklenen Okçu'nun şubat ayının ortasına kadar oynaması imkansız.
    Daniel Güiza'dan F.Bahçe'ye bu sezon da hayır yok. İspanyol futbolcunun sahalara dönmesi bir kez daha ertelendi. Topuğundan başarılı bir operasyon geçirdiği açıklanan Okçu'nun ligin ilk yarısı bitmeden yeniden F.Bahçe forması giymesi bekleniyordu. Ancak evdeki hesap Samandıra'ya uymadı. Güiza'nın ameliyat olduğu topuğunda ödem var. Ameliyata rağmen acıları dinmeyen yıldız futbolcunun durumu eskisinden de kötü. Güiza şu anda krampon bile giyemeyecek durumda.

    İSPANYA'YA dönüp yeniden tedaviye başlayan Güiza'nın futbola başlamasının şubat ayının ortalarını bulmasından endişe ediliyor. Oysa F.Bahçe teknik heyeti İspanyol yıldızın devre arası kampında takımla çalışıp, kondisyon yüklemesi yapıldıktan sonra ligin ikinci yarısında düzenli olarak kadroya girmesini planlıyordu.

    FENERBAHÇE'DE şimdi Güiza'nın neden bu hale geldiği araştırılıyor. İspanyol futbolcunun yanlış ameliyat kurbanı olması, tedavi sürecinde kendine bakmaması, antrenmanlarda aşırı yükleme yapılması gibi ihtimallerden biri yüzünden sakatlığının nüksettiği ileri sürüldü.

    Sadri Şener'in en büyük hayali

    Teofilo'nun ardından Jaja'nın da firar etmesi yüzünden Trabzon'da Semih yeniden gündemin ilk sırasına çıktı. Başkan Sadri Şener, sezon başından beri Semih'i F.Bahçe'den koparmaya çalışıyor. Nöbetçi golcü ise sezon sonuna kadar Sarı-Lacivertli takımdan ayrılmaya sıcak bakmıyor. F.Bahçe yönetiminden yeni sözleşme için henüz bir teklif almayan Semih, 'Ne kadar dakika aldığımın önemi yok, çıkıp golümü atmaya çalışacağım' görüşünü dile getiriyor.

    Gökhan Bursa olmazsa Kayseri'ye

    BEKLENENİ veremeyen futbolcuların başında gelen ve sadece 12 dakika oynayan Gökhan Ünal'a da devre arasında yol göründü. Golcü futbolcuyu Bursaspor ve Kayseri transfer etmek istiyor. Gökhan Ünal da giderse F.Bahçe'de santrfor olarak sadece Mamadou Niang ve Semih kalacak. Fenerbahçe ligin ikinci yarısını sadece iki golcü ile tamamlamak zorunda kalacak.

    Kazım ya Ada'ya ya G.Saray'a

    AYKUT Kocaman'ın verdiği son şansı da değerlendiremediği için kadro dışı kalan Kazım kendine kulüp arıyor. Aston Villa ile görüşmelerini sürdüren milli futbolcunun bir diğer alternatifi ise G.Saray. F.Bahçe yönetimi, istediği bonservis bedelini getirirse Kazım'ın G.Saray'a bile gitmesine sıcak bakıyor.

    Akşam




    Güiza'dan Fener'e hayır yok Yorumları