Gökçek'ten Emre Belözoğlu açıklaması   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-14-2010 (15:11)   Son Mesaj: 12-14-2010 (15:11)    Cevap: 0    Gösterim: 504  

    12-14-2010

    Gökçek'ten Emre Belözoğlu açıklaması

    Gökçek'ten Emre Belözoğlu açıklaması
    Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun yaptığı açıklamalara ilişkin, ''Ankaragücü ile Fenerbahçe arasındaki dostluğu, ufak bir hadisenin zedeleyeceğine kesinlikle inanmıyorum'' dedi.

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankaragücü-Fenerbahçe maçının ardından, Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun yaptığı açıklamalara ilişkin, ''Ankaragücü ile Fenerbahçe arasındaki dostluğu, ufak bir hadisenin zedeleyeceğine kesinlikle inanmıyorum'' dedi.
    Gökçek, ''Kazakistan Dostluk Devlet Madalyası''na layık görülmesi nedeniyle düzenlenen toplantıda, bir gazetecinin ''Ankaragücü ve Fenerbahçe arasında bir takım olaylar yaşandı. Siz bir Fenerbahçeli olarak ve Ankaragücü'nün onursal başkanı olarak, bu tartışmalarla igili neler söylemek istersiniz?'' şeklindeki sorusu üzerine, bu olaylara çok üzüldüğünü söyledi.

    Bu tarz olayların yaşanmasını tasvip etmediğini ifade eden Gökçek, şunları kaydetti:

    ''Emre benim Türk futbolunda gerçekten çok takdir ettiğim ve çok sevdiğim birisidir. Yürekten sevdiğim birisidir. Fakat Emre maalesef çok hissi davranıyor, maç içerisinde de... Ben ekrandan seyrettim, maçta değildim. Ekranda çok daha net gördük. 2 defa Ankaragücülü futbolculara ve hakeme çok galiz şekilde ifadeler kullandı. Bu Emre'ye yakışmıyor. Benim sevdiğim Emre'ye yakışmıyor. Türk futbolunun gerçekten altın bir çocuğu olan bir yıldıza yakışmıyor. Bundan dolayı üzüldüm. Ama bunu abartmaya, büyütmeye gerek yok. Ankaragücü ile Fenerbahçe arasındaki dostluğu, ufak bir hadisenin zedeleyeceğine kesinlikle inanmıyorum.''




    Gökçek'ten Emre Belözoğlu açıklaması Yorumları