Ersan: Finale çıkmak istiyoruz   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-14-2010 (15:11)   Son Mesaj: 12-14-2010 (15:11)    Cevap: 0    Gösterim: 486  

    12-14-2010

    Ersan: Finale çıkmak istiyoruz

    Ersan: Finale çıkmak istiyoruz
    Beşiktaşlı futbolcu Ersan Adem Gülüm, UEFA Avrupa Ligi (L) Grubu'nda yarın Avusturya'nın Rapid Wien takımıyla yapacakları grubun son maçında iyi bir performans ortaya koyarak kazanmak istediklerini söyledi.

    Beşiktaşlı futbolcu, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında maçla ilgili değerlendirmeler yaptı.
    Gruptan çıkmayı garantilemelerine rağmen yarın Avusturyalı rakipleri karşısında iyi bir performans ortaya koymaları gerektiğini anlatan Ersan, ''Ne olursa olsun sonuçta UEFA Kupası maçı. Geçen hafta kötü bir sonuç aldık, Eskişehirspor maçında. İyi performansla maçı kazanmak istiyoruz. Rakibi hafife almıyoruz, her şeyi ciddiye alıyoruz. Aynı şekilde bu maçı kazanıp grubu bitirmek istiyoruz'' diye konuştu.

    -''FİNALE ÇIKMAK İSTİYORUZ''-

    Beşiktaşlı futbolcu, ''çeyrek ve yarı final gibi hedeflerden bahsedildiği'' ifade edilerek yöneltilen, Beşiktaş'ın yerini nasıl gördüğü sorusu üzerine şunları kaydetti:

    ''Final oynamak istiyoruz gerçekten. Çok ciddiye alıyoruz. Biz gerçekten UEFA Avrupa Ligi'nde finale çıkmak istiyoruz. Kaliteli bir kadromuz var. Finalde oynamaya gücümüz var. Porto maçında 3-1 mağlup olduk. Bazen günümüzde olamayabiliriz. Klas futbolculara sahip bir takımız. Bunlar hayal değildir. Futbol 90 dakikadır. Hırslıysak, mücadele edersek, iyi oynarsak her takıma karşı kazanabilirsin. Final oynamak bence zor değil.''

    -''11 KİŞİ DEFANS YAPIYORLAR''-

    Beşiktaş'ın iki kulvarda aldığı sonuçların farklı olmasını ise Ersan şöyle yorumladı:

    ''Puan kaybettiğimiz takımlara bakarsanız, hep bize karşı kapanıyorlar, 11 kişi defans yapıyorlar. Biz de hücum futbolu oynayan bir takımız. Hücumu geliştirince takım olarak bize karşı kapanıyorlar, dolayısıyla zor pozisyon buluyoruz. Ama Avrupa maçlarında takımlar kendi sistemlerini oynuyorlar, daha rahat pozisyonlar buluyoruz. Süper Lig'de bu pozisyonları zor buluyoruz. Takımlar kapanarak oynuyorlar.''

    -''BEŞİKTAŞ'TA KALMAK İSTİYORUM''-

    Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören'in ''Şımarmazsa, böyle giderse bonservisini alırız'' şeklinde bir değerlendirme yaptığı hatırlatılan Ersan, ''Ben de şımarmayacağım. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Hep konsantre olmaya çalışıyorum. En iyi şekilde oynamaya çalışıyorum. Maçlarda her şeyimi vermeye çalışıyorum. Bank Asya 1. Lig'den geldim. Adanaspor'dan, büyük bir camiaya geldim. Kendimi her maçta geliştirebilirim. Bunu yapmaya çalışıyorum şu an. Şu an çok iyi gidiyor inşallah böyle devam eder ve şımarmam, Beşiktaş bonservisimi Adanaspor'dan alır'' şeklinde konuştu.

    Gelecek için niyetinin ne olduğu sorulan siyah-beyazlı oyuncu, ''Beşiktaş'a gelmeden önce böyle şeyler vardı, Galatasaray gibi. Ben burada kalmaktan memnunum. Beşiktaş gerçekten güzel bir camia. Herkes beni güzelce kabul etti. Burada memnunum, Beşiktaş'ta da kalmak istiyorum'' dedi.

    Sakat futbolcuların çokluğunun takımda herhangi bir endişe yaratmadığını anlatan Ersan, ''Çoğu sakat döndü. Nobre, Ferrari... Biraz hücum hattında sıkıntımız var ama o da fazla önemli değil Ali Kuçik var, Quaresma da oynayacak. Yarın fazla sıkıntı olmaz'' dedi.

    Ersan, Süper Lig'deki durumla ilgili olarak da ''Her takımın bir düşüşü vardır. Trabzonspor 12 puan farkla önde olabilir ama bunun ikinci devresi var. Bütün büyük takımlara karşı içeride oynayacağız. Hayal değil. 12 puan büyük bir şey değil. Bu puanları alabiliriz. Herkes düşüşe geçebilir. Biz de bu puanları alarak farkı kapatacağız'' değerlendirmesini yaptı.




    Ersan: Finale çıkmak istiyoruz Yorumları