Galatasaray'da Konyaspor mesaisi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-14-2010 (14:12)   Son Mesaj: 12-14-2010 (14:12)    Cevap: 0    Gösterim: 442  

    12-14-2010

    Galatasaray'da Konyaspor mesaisi

    Galatasaray'da Konyaspor mesaisi
    Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de Konyaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bir günlük aranın ardından yaptığı antrenmanla sürdürdü.

    Teknik direktör Gheorghe Hagi yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular öncelikle yaklaşık 1,5 saat salonda kondisyon çalıştılar. Bu idmanın ardından sahaya çıkan futbolcular, koşuların ardından top kapma çalışması ve taktik idman yaptı. Futbolcuların antrenmanda moralsiz olmaları dikkati çekti.
    Antrenmana hasta olan Pino, izin alan Kewell'ın yanı sıra, sakatlığı süren Baros, Mustafa, Aydın ve Sabri katılmadı. Sakatlığı bulunan Arda ise takımdan ayrı olarak koşu yapmakla yetindi.

    İdmanda Barış ile özel bir görüşme yapan Hagi, daha sonra basın mensuplarının yanına gelerek, bugün bir gazetede futbolcularıyla ilgili bazı şeylerin yazıldığını ifade ederek, ''Bugün 'ruh' diye Türkçe bir kelime daha öğrendim. 'Ruhsuzlar' diye yazılmış. Ben daha önce 'ruh' diye Türkçe bir şey bilmiyordum'' dedi.

    Galatasaray, Konyaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.




    Galatasaray'da Konyaspor mesaisi Yorumları