Mersin'in Selçuk Dereli ısrarı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-14-2010 (13:09)   Son Mesaj: 12-14-2010 (13:09)    Cevap: 0    Gösterim: 571  

    12-14-2010

    Mersin'in Selçuk Dereli ısrarı

    Mersin'in Selçuk Dereli ısrarı
    Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, FIFA kokartına sahipken faal hakemliği bırakan Selçuk Dereli'yi takımın başına sportif direktör olarak getirmek istediklerini, görüşmelerin sürdüğünü bildirdi.

    1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, FIFA kokartına sahipken faal hakemliği bırakan Selçuk Dereli'yi takımın başına sportif direktör olarak getirmek istediklerini, görüşmelerin sürdüğünü bildirdi.
    Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulübün kurumsallaşması noktasında hissedilen bazı eksikliklerin giderilmesi gerektiğine inandıklarını söyledi.

    Bu kapsamda Selçuk Dereli'ye sportif direktör olarak görevlendirmek istediklerini ifade eden Kahramanlı, ''Dereli, takıma hem teknik destek verecek hem de kurumsallaşmasında etkin rol oynayacak. Çünkü şu an kurumsallaşma, tesisleşme ve alt yapı noktasında sıkıntılarımız var. Bunların çözülmesinde Dereli'nin deneyimi ve tecrübesi bizim için yol haritası olacak'' dedi.

    Dereli ile görüşmelerin sürdüğünü anlatan Kahramanlı, şöyle konuştu:

    ''Bizim için ligin ilk yarısının bittiği şu günlerden itibaren deneyimlerinden faydalanmaya başladık bile. Ama anlaşmaya vardığımızı söyleyebilmemiz için daha erken. Fakat her iki taraf da 2-3 hafta içerisinde kararlarını netleştirecek.''




    Mersin'in Selçuk Dereli ısrarı Yorumları