Trabzonspor şampiyonluk havasında   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-14-2010 (12:13)   Son Mesaj: 12-14-2010 (12:13)    Cevap: 0    Gösterim: 439  

    12-14-2010

    Trabzonspor şampiyonluk havasında

    Trabzonspor şampiyonluk havasında
    Trabzonspor'un takım kaptanı İbrahima Yattara, Trabzon kentinin ve bordo-mavili taraftarların şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiğini, kendileri için tek yolun şampiyonluk olduğunu söyledi.

    Yattara, yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında elde ettikleri galibiyetle puanlarını 39'a çıkardıklarını, bu sezon ligde çok iyi bir grafik çizdiklerini kaydetti.
    Aldıkları iyi sonuçları devam ettirerek sezon sonunda hedeflerine ulaşmak istediklerini ifade eden Yattara, ''Artık bizim için tek yol şampiyonluk. Bu şehir ve taraftarlarımız şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyor. Elimizden gelen tüm çabayı ortaya koyup onlara bu hediyeyi vermek istiyoruz'' dedi.

    -BURAK: ''KAZANMAK İSTİYORUZ''-

    İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2 gol atarak galibiyette önemli rol oynayan Burak Yılmaz ise rakipleri karşısında çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

    Burak, maçın zor geçeceğini bildiklerini belirterek, ''İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı bizim için önemli bir virajdı. Bu zor maçın taraftarımızın yoğun desteğiyle üstesinden geldik. Kazandığımız için çok mutluyuz'' diye konuştu.

    Ligin son maçında Kardemir Karabükspor ile önemli bir maça çıkacaklarını vurgulayan Burak, ''Kardemir Karabükspor hem kendi sahasında hem de deplasmanlarda iyi ve kontrollü oynayan bir ekip. Ancak biz de devre arasına galibiyetle girmek istiyoruz. 3 puan almamız durumunda rakiplerimizle aramızda farkı koruyacağız. Belki de farkı açacağız'' dedi.

    -ENGİN: ''RAKİBİMİZ KENDİMİZ''-

    Trabzonspor'un sol kanat oyuncusu Engin Baytar ise takımda güzel bir hava olduğuna dikkati çekerek, ''Puan farkını açtık. Ama bu sonuçta çok büyütülecek bir şey değil. Önümüzde Kardemir Karabükspor maçı var. Karabükspor maçı sezonun en önemli maçlarından biri diyebilirim. İyi bir gidişimiz var ve bunu ilk yarının son maçında taçlandırmamız lazım'' diye konuştu.

    Kardemir Karabükspor maçıyla her şeyin bitmeyeceğini anlatan Engin, ''Önümüzde kupa maçları ve 17 lig maçımız daha var. İkinci yarı bambaşka bir lig izleyebiliriz. Bizim takım olarak hedefimiz, düşüncemiz belli. Biz sezon sonuna değil önümüzde oynayacağımız Kardemir Karabükspor maçına bakıyoruz. Maç maç gideceğiz ve her maçı final maçı olarak göreceğiz. Ligde kolay lokma yok. Biz de kolay lokma değiliz'' ifadelerini kullandı.

    Ligde kendileriyle yarıştıklarını ifade eden Engin, şöyle devam etti:

    ''Biz kendimizi ne kadar iyi hazırlar her maça ciddi çıkıp istekli ve arzulu bir şekilde gönülden oynarsak kazandığımız sürece diğerlerinin kazanıp kazanmaması önemli değil. O yüzden en büyük rakibimiz kendimiziz. Biz kendimizin dışına çıkmayacağız. Neysek o olmamız lazım. Bizi 17 takımda zorlayabilir. Kolay maç kazanılmıyor. İkinci yarıda zirve yarışı ve küme düşme mücadelesi verecek olan takımlar olacak. Zor bir ikinci yarı bizleri bekliyor.''

    -''BU KULÜP İÇİN HER ŞEYİMİ VERMEYE HAZIRIM''-

    Saha içinde çok sinirli, ancak saha dışında ise melek gibi bir insan olduğunun söylendiğini anlatan Engin, ''Bana 'niye saha içinde böylesin' diyorlar. Kendimi televizyondan izlerken bazen itici buluyorum. İnsan çocuğu için her şeyini verir. Benim de çocuğum Trabzonspor, ben bu kulüp için her şeyimi vermeye hazırım. Gözümü kırpmadan, hiç düşünmeden her türlü fedakarlığı yapmaya da hazırım. Onun için saha içinde çok farklı, çok hırslı oluyorum'' yorumunu yaptı.

    Teknik Direktör Şenol Güneş'in hakkını ödemeyeceğini vurgulayan Engin, şunları kaydetti:

    ''Eskişehirspor maçında benim yaptığım tepkiler yanlıştı ama ona karşı değildi. Bunun için herkesten özür diledim. Şenol hocam çok anlayışlı, gerçekten benim ne niyetle o hareketi yaptığımı biliyor. Kendisiyle de konuştum takım önünde de özür diledim. Ama bizi içten parçalayamayacaklar. Hiç kimseyi ateşe atma gibi bir karaktere sahip insanlar değiliz. Herkes elini taşın altına koymuş zaten, eğer ezileceksek o taşın altında hep beraber ezileceğiz. Ezilmeyeceksek de o taşı hep beraber kaldıracağız.''




    Trabzonspor şampiyonluk havasında Yorumları