Futbolculardan polise küfür iddiası   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-13-2010 (00:12)   Son Mesaj: 12-13-2010 (00:12)    Cevap: 0    Gösterim: 488  

    12-13-2010

    Futbolculardan polise küfür iddiası

    Futbolculardan polise küfür iddiası
    Edremitspor ile F.Karagümrükspor maçında taraftarlar ile yöneticiler arasında gerginlik yaşandı.

    Yaşanan gerginlik futbolculara kadar sıçradı. Soyunma odasına giden Karagümrüklü futbolcular polise küfürler savurdu.

    Bölgesel Amatör Lig'inin 10. haftasında evinde oynadığı karşılaşmada İstanbul temsilcisi F.Karagümrüksporu ağırlayan Edremit Belediyespor, taraftarlarının da desteği ile maçı Bilgin ve Hüseyin'in attığı gollerle 2-0 kazandı. Maçın bitimine az bir süre kala Edremitli taraftarlarla karşı takımın yedek kulübesindeki yöneticiler arasında gerginlik yaşandı. Edremitli taraftarlar ellerinde ne varsa yedek kulübesine atmaya başladı.
    Şehit Hamdibey Stadyumu'nda oynanan maçta Edremit Belediyespor, rakibi F.Karagümrükspor'u taraftarlarının da büyük desteği ile 2-0 yendi. Karşılaşmanın 17. dakikasında ceza sahası içinde topla buluşan Bilgin düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Beraberlik golü arayan rakip takıma günün başarılı isimlerinden kaleci Mete izin vermedi. İlk devrenin son dakikalarında üç net gole izin vermeyen kaleci Mete'yi taraftarlar alkışladı ve devre skorla tamamlandı. İkinci devreye de hızlı başlayan ev sahibi takım 50. dakikada Bilgin ile çok net gol pozisyonundan yararlanamadı. 86. rakikada Hüseyin rakip savunmanın ofsayt diye durduğu pozisyonda rahat bir şekilde plaseyle farkı ikiye çıkartan gole imza atarak, aynı zamanda maçında skorunu ilan etti.

    Hakemin bitiş düdüğüyle birlikte Karagümrüklü futbolcular soyunma odasına giderken Edremitli taraftarlarla sözlü tartışmaya girdi. Edremitli taraftarlar tribünlerde bir anda yaşanan hareketlilik Karagümrüklü futbolcuların soyunma odasına gitmesiyle son bulurken içeride futbolcuları bekleyen polise de küfürler savunan Karagümrüklü futbolculardan bazıları polisle tartışmaya başladı. Soyunma odasında da yaşanan gerginlik ekip amirlerinin araya girmesiyle son bulurken küfür eden F. Karagümrüklü futbolcunun kendisinin güvenlik görevlisi tarafından darp edildiğini savundu.




    Futbolculardan polise küfür iddiası Yorumları