Arda Turan: Alınacak 54 puan var   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-12-2010 (00:12)   Son Mesaj: 12-12-2010 (00:12)    Cevap: 0    Gösterim: 614  

    12-12-2010

    Arda Turan: Alınacak 54 puan var

    Arda Turan: Alınacak 54 puan var
    Galatasaray Kaptanı Arda Turan, Spor Toto Süper Lig'de Ali Sami Yen'e veda ettikleri Gençlerbirliği maçını kaybettikleri için çok üzgün olduklarını söyledi.

    Sarı-kırmızılı takımın kendi sahasında Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan genç futbolcu, kendilerini seven herkesi çok üzdükleri için üzgün olduklarını belirtti.
    Arda, "Hayatta bazen her şey iyi gidemez. Şu anda çok kötü gidiyoruz. Çok üzgünüz. Toparlanmak için her şeyi yapıyoruz bazen işlerin kötü gittiği zaman yapılacak birşey kalmıyor. Bizim yapabileceğimiz tek şey çok çalışmaktır. Bizi sevenleri çok üzdük. Bu durumdan kaçacak halimiz yok. Kalan 54 puanın hepsine talibiz. Mikrofon karşısına birisinin çıkması gerekiyordu ben çıktım. Çok üzgünüz umarım toparlanırız. Yeni stada geçeceğiz bu geçiş dönemini az yaralarla atlatmak istiyoruz. İyi günde herkesle beraber olmak kolaydır. Kötü günde birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var." dedi.

    Bir gazetecinin, "Teknik direktör değişikliği takıma nasıl yansıdır?" sorusuna yıldız futbolcu, "Yönetim böyle bir karar aldı. Ben Hagi'yi hem insan olarak hem teknik direktör olarak çok seviyorum. Ona saygı duyuyorum. Kendisine ait olmayan bir takım aldı. Zaman durumun ne olduğunu gösterecektir." cevabını verdi.

    Arda Turan, Ali Sami Yen Stadı'ndaki veda maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını ve söyleyecek fazla bir şeyin olmadığını vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Çocukluğumun hayallerimin son maçında böyle ayrılmak zorunda kaldık. Bundan sonra çalışmaktan başka çaremiz yok. Galatasaray camiası geçmişte böyle şeyler yaşamış. Tüm Galatasaraylılara kendilerine yakışan şekilde davranmak zorundadır."

    Kaptan, taraftarların kendilerine göstermiş olduğu tepkinin normal olduğunu ve onlardan özür dilediklerini kaydetti.

    Bir gazetecinin, "Takım hedefini kaybetti. Bu takımı nasıl etkiler?" sorusuna Arda Turan, "Ortada daha alınacak 54 puan var. Galatasaray'da hedef hiçbir zaman bitmez." yanıtını verdi.

    Basın toplantısına katılan Aydın Yılmaz da, Ali Sami Yen'e veda edilen son lig maçını kaybettikleri için gerçekten üzgün olduklarını söyledi.

    Genç futbolcu, sezonun ikinci yarısında istenilen oyunu sergilemek istediklerini kaydetti.




    Arda Turan: Alınacak 54 puan var Yorumları