Ronaldinho Türkiye'den haber bekliyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-11-2010 (20:09)   Son Mesaj: 12-11-2010 (20:09)    Cevap: 0    Gösterim: 509  

    12-11-2010

    Ronaldinho Türkiye'den haber bekliyor

    Ronaldinho Türkiye'den haber bekliyor
    Son günlerde adı Beşiktaş ile anılan Brezilyalı yıldız Ronaldinho transferinde sıcak gelişmeler yaşanmaya başlandı.

    KLA Sport Management Iskandinavya Temsilcisi Türk menajer Murat Topçu İHA'ya yaptığı özel açıklamada, basında çıkan haberleri doğrulayarak Ronaldinho'nun Türkiye'ye gelebileceğini söyledi. Ancak Topçu, Beşiktaş iddialarının ise doğrulamadı.

    Topçu, Ronaldinho'nun kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Roberto de Assis ile Amerika'daki ortağı FIFA lisanlı menajer Serdar Tuygun'un görüştüğünü ve yıldız oyuncunun Türkiye'ye gitmeye sıcak baktığını söyledi. Türkiye'deki 3 büyük takımdan teklif beklediklerini sözlerine ekleyen Türk menajer, geçen yıllarda da transferinin gerçekleşmediğini ancak şimdi Türkiye'de futbol oynamaya sıcak baktıklarını ifade etti.

    Bilindiği gibi Ronaldinho kariyerinde yaşadığı düşüşten sonra zor günler geçirmiş ve Milan'da yedek kulübesine mahkum olmuştu. Uzun zamandır da Türk takımları ile adı anılan yıldız oyuncunun transfer haberleri ise taraftarlar arasında büyük heyecana sebep oluyor.

    İHA




    Ronaldinho Türkiye'den haber bekliyor Yorumları