Eskişehirspor'da galibiyet morali   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-11-2010 (17:12)   Son Mesaj: 12-11-2010 (17:12)    Cevap: 0    Gösterim: 445  

    12-11-2010

    Eskişehirspor'da galibiyet morali

    Eskişehirspor'da galibiyet morali
    Eskişehirspor Asbaşkanı Mesut Hoşcan, yönetim kurulu olarak ''Beşiktaş maçında onurlu bir mücadele sergileyen futbolcuları ve teknik heyeti yürekten kutladıklarını'' söyledi.

    Hoşcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'un, zor günlerin ardından iyi bir seri yakaladığını, Beşiktaş'ı da 2-0 yenerek bu çıkışlarını sürdürdüklerini kaydetti.
    Başarının anahtarının sevgi, saygı ve disiplin olduğunu ifade eden Hoşcan, şöyle konuştu:

    ''Eskişehirspor'un iyi ve kötü gününde hiçbir zaman bizlerden desteğini esirgemeyen büyük Eskişehirspor camiasına ve taraftarlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Her takımda olduğu gibi Eskişehirspor da bazı sorunlar yaşadı. Sakatlıklar, oyuncularımızın cezalı duruma düşmesi, teknik direktör Bülent Uygun'un ceza alması. Ancak hiçbir zorluk Eskişehirspor'u mağlup etmeye yetmedi. İnandık ve başardık. Bu başarıda katkısı olan futbolcu arkadaşlarımızı ve teknik heyeti, yönetim kurulu olarak yürekten kutluyoruz.''

    Hoşcan, Beşiktaş'tan uzun yıllardır puan alamadıkları, ancak elde ettikleri galibiyetle tarihin yeniden yazıldığını sözlerine ekledi.




    Eskişehirspor'da galibiyet morali Yorumları