F.Bahçe Ankara'ya 19 kişiyle uçtu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-11-2010 (16:11)   Son Mesaj: 12-11-2010 (16:11)    Cevap: 0    Gösterim: 452  

    12-11-2010

    F.Bahçe Ankara'ya 19 kişiyle uçtu

    F.Bahçe Ankara'ya 19 kişiyle uçtu
    Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri'nde sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla 12 Aralık Pazar günü deplasmanda Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

    Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda sarı - lacivertliler, 3'erli gruplar halinde yaptıkları top kapma ve taktiksel ağırlıklı çalışma ile tamamladılar.

    Tedavi süreçleri devam eden Özer Hurmacı, Daniel Güiza, Kazım Kazım ve Mert Günok takımdan ayrı çalışmalarını sürdürürken, sol ayak başparmak tırnağından operasyon geçiren Gökhan Ünal ile sağ kaburga bölgesinde ağrıları bulunan Ertuğrul Taşkıran antrenmana katılmadı.

    Bu arada deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, saat 16.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Ankara'ya hareket edecek.

    Fenerbahçe'de 19 kişilik Ankaragücü kadrosunda ise şu oyuncular yer alıyor: Volkan Demirel, Mert Gönok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Diego Lugano, Joseph Yobo, Bekir İrtegün, Andre Santos, Caner Erkin, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Gökay İravul, Miroslav Stoch, Mamadou Niang, Issiar Dia, Alex de Souza, Semih Şentürk.




    F.Bahçe Ankara'ya 19 kişiyle uçtu Yorumları