Galatasaray'da kritik toplantı sona erdi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-23-2010 (20:09)   Son Mesaj: 11-23-2010 (20:09)    Cevap: 0    Gösterim: 407  

    11-23-2010

    Galatasaray'da kritik toplantı sona erdi

    Galatasaray'da kritik toplantı sona erdi
    Galatasaray Kulübü'nün kritik yönetim kurulu toplantısı sona erdi.. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaklaşık iki saat süren toplantının ardından başkan Adnan Polat açıklama yaptı.

    Galatasaray Kulübü'nün kritik yönetim kurulu toplantısı bitti. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaklaşık iki saat süren toplantının ardından yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın mensuplarına açıklamalar yapan Başkan Polat, olağan toplantılardan birisin gerçekletirdiklerini belirterek, " Özellikle bugün hepbirlikte sizlerin karşısına çıkmamızın bir tane nedeni var. Son günlerde yaşanan olaylar özellikle medyada yapılan yorumlar, yazılan yazılar başta ben olmak üzere bütün yönetim kurulumuzu üzmüştür. Biz uzun süredir Galatasaray'ın menfaaatleri için mücaedele eden bir ekibiz. Bizim her toplantımızda herkesten farklı bir düşünce çıkar. Farklı düşüncelerden doğan bir doğruyu ortaya çıkarırız." diye konuştu.

    Galatasaray Kulubü'nde başkanlık sisteminin olduğunu vurgulayan Polat, " Herşey başkanla başlar başkanla sona erer. Bazen yapılan açıklamalar amacını aşmış olabiliyor." dedi.

    FUTBOL TAKIMIN ALDIĞI SONUÇLAR BİZİ ÜZDÜ

    Galatasaray Futbol Takımı'nın son haftalarda almış olduğu sonuçların kendilerini üzdüğünü ifade eden Polat, sözlerini şöyle sürdürdü:

    "Futbol takımımızın son zamanlarda aldığı sonuçlardan hiç birimiz tabiki memnun değiliz. Camiamız, taraftarımız kahroluyoruz ancak Galatasaray Kulübü'nün projelerinin yanında da futbol da önem verilen bir şubedir. Geçtiğimiz hafta oynanan maçla ilgili hafta içinde bazı arkadaşlarımız biraraya gelerek bir toplantı yaptılar. Hemen ardından teknik ekiple de bir görüşme yapıldı. Daha sonrasında bir planlanma yapıldı. Bu programımız Beşiktaş maçına etki etmeyecek düzeydedir."

    Başkan Polat, "Arkadaşlarımız 'Hagi'den rapor bekleniyor' şeklinde bir açıklama yapmıştı bu rapor bende ancak bu toplantıda bu raporu görüşmedik." diye konuştu.

    Başkan Polat, dün istifa eden yönetici Cemal Özgörkey'in istifasını da kabul ettiklerini sözlerine ekledi.




    Galatasaray'da kritik toplantı sona erdi Yorumları