Teniste '5. Grand Slam' Londra'da başladı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-22-2010 (12:13)   Son Mesaj: 11-22-2010 (12:13)    Cevap: 0    Gösterim: 430  

    11-22-2010

    Teniste '5. Grand Slam' Londra'da başladı

    Teniste '5. Grand Slam' Londra'da başladı
    Teniste 5. Grand Slam olarak kabul edilen ATP Sezon Sonu Finalleri Londra'da başladı. Turnuvanın ilk gününde Federer ve Murray zorlanmadı...

    Gayri resmi olarak 5. Grand Slam olarak görülen ve sadece en iyi "8 Erkek" tenisçinin katılabildiği ATP Sezon Sonu Finalleri, dün İngiltere'nin başkenti Londra'da başladı.

    2 Grup halinde oynanacak maçlar neticesinde gruplarında ilk 2 sırayı alan isimler yarı finale yükselecek ve şampiyonluğa uzanmaya çalışacak.

    A Grubu /
    Rafael Nadal - Novak Djokovic - Andy Roddick - Thomas Berdych
    B Grubu / Roger Federer - Andy Murray - Robin Soderling - David Ferrer

    FEDERER VE MURRAY RAHAT KAZANDI

    Geçen yıl yarı finalde veda ettiği Sezon Sonu Şampiyonası'na bu yıl David Ferrer maçıyla başlayan Roger Federer, 6-1 ve 6-4'lük skorlarla gruptaki ilk maçını kazandı.

    David Ferrer'e karşı kariyerinde hiç maç kaybetmeyen Federer, bu galibiyetiyle 11. kez İspanyol rakibini saf dışı bıraktı.

    Büyük Britanyalı tenisçi Andy Murray ise kendi ülkesinde düzenlenen turnuvanın ilk maçında Robin Soderling'i 6-2 ve 6-4'lük setlerle mağlup etti.

    NADAL VE DJOKOVİC KORTA ÇIKIYOR

    A Grubu'nda bugün 2 maç oynanacak. Novak Djokovic 16:15'te Thomas Berdych ile karşılaşacak. Günün diğer maçında ise 1 numara Rafael Nadal, 22:15'te Andy Roddick karşısında galibiyet arayacak.

    Maçlar Ntvspor ve Tenishaber.com üzerinden naklen yayınlanacak.


    ANDY MURRAY'İN HARİKASI SAYISI VE ÖZET GÖRÜNTÜLERİ İÇİN: Tenishaber.com




    Teniste '5. Grand Slam' Londra'da başladı Yorumları