Fenerbahçe gözünü SÜper Kupa'ya dikti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-18-2010 (17:13)   Son Mesaj: 11-18-2010 (17:13)    Cevap: 0    Gösterim: 461  

    11-18-2010

    Fenerbahçe gözünü SÜper Kupa'ya dikti

    Fenerbahçe gözünü SÜper Kupa'ya dikti
    Geçtiğimiz sezonun lig ve kupa şampiyonu, Avrupa Şampiyonlar Ligi ikincisi Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nda bu sezon ilk hedef, yeni sezonun ilk kupası olan Süper Kupa'yı kazanmak.

    Süper Kupa maçında yarın, geçen sezonun Teledünya Türkiye Kupası finalisti Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom ile karşılaşacak olan sarı-lacivertli takım, kupayı müzesine götürmenin hesaplarını yapıyor.
    Sarı-lacivertli kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan takım menajeri Violet Duca, Japonya'daki Dünya Şampiyonası'na katılan oyuncuların da dönmesiyle ilk kez bugün tam takım olarak çalışabildiklerini söyledi.

    Şartlara göre yarın yeni salonda bir antrenman daha yapabileceklerini belirten Violet Duca, şunları kaydetti:

    ''İlk kez bugün tam takım olarak çalışabiliyoruz. Rakibimiz Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom ile şartlarımız eşit diyebiliriz. Çünkü onların da oyuncuları bugün toplanabildi ve her iki takımda da yorgun oyuncular var. Benim tahminime göre çok kaliteli bir maç da olabilir, bireysel gayretlerin öne çıkacağı bir maç da olabilir. Yeni gelen oyuncularımızın adaptasyon süreçleri bizim için önemli. Bizim yeni sezondaki hedefimiz, tüm kulvarlarda şampiyonluk. Bu nedenle bunun ilk ayağı olan Süper Kupa maçını kazanmak istiyoruz. Süper Kupa bizim olacak.''




    Fenerbahçe gözünü SÜper Kupa'ya dikti Yorumları