Bursaspor TV'den Trabzon'a özür   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-16-2010 (16:13)   Son Mesaj: 11-16-2010 (16:13)    Cevap: 0    Gösterim: 360  

    11-16-2010

    Bursaspor TV'den Trabzon'a özür

    Bursaspor TV'den Trabzon'a özür
    Bursaspor'un resmi yayın kuruluşu Bursaspor TV, Bursaspor ile Trabzonspor arasında 13 Kasım Cumartesi günü oynanan maçtan bir gün sonra yayımlanan..

    Bursaspor'un resmi yayın kuruluşu Bursaspor TV, Bursaspor ile Trabzonspor arasında 13 Kasım Cumartesi günü oynanan maçtan bir gün sonra yayımlanan ''Gazete Turu'' adlı programda bordo-mavili camiaya yönelik maksadı aşan ifadelerden dolayı ''özür'' mesajı yayınladı.
    Bursaspor TV'de ''Spor Kamuoyuna Duyuru'' başlığıyla yer alan mesajda, şu ifadelere yer verildi:

    ''13 Kasım 2010 tarihinde Bursa Atatürk Stadı'nda Bursaspor ile Trabzonspor kulüpleri arasında oynanan Spor Toto Süper Lig karşılaşmasından bir gün sonra televizyonumuzda canlı olarak yayımlanan 'Gazete Turu' programında maksadını aşan, bu nedenle Trabzonspor camiasını üzen bazı yorumlar yapılmıştır.

    Süper Lig'de 'fair-play' ödülü almış olmakla birlikte sporda kardeşliğe neticeden çok daha fazla önem verdiği tüm spor kamuoyu tarafından bilinen Bursaspor Kulübü ve taraftarının spontane gelişen bu olayla hiçbir ilgisi yoktur.

    Dost Trabzonspor camiasını rencide eden, bu nahoş olaydan ötürü gereğini yapacağımızı belirtir, Bursaspor TV olarak Trabzonspor Kulübü, camiası ve taraftarından özür dileriz.

    Asla tasvip etmeyeceğimiz bu olayın Bursaspor ve Trabzonspor kulüpleri arasındaki dostluğa ve samimiyete zarar vermeyeceğine inanıyoruz.''





    Bursaspor TV'den Trabzon'a özür Yorumları