GSGM'den, Bilardo Federasyonu'na ret   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-11-2010 (11:11)   Son Mesaj: 11-11-2010 (11:11)    Cevap: 0    Gösterim: 678  

    11-11-2010

    GSGM'den, Bilardo Federasyonu'na ret

    GSGM'den, Bilardo Federasyonu'na ret
    Gençlik Spor Genel Müdürlüğü (GSGM), Bilardo Federasyonunun genel müdürlük toplantı salonunda yapmak istediği mali genel kurul için ret cevabı verdi.

    Bilardo Federasyonu Başkanı Uğur Kurugöllü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 24 Kasım Çarşamba günü yapacakları 2. Olağan Mali Genel Kurulu gerçekleştirmek için paraları olmadığını, ayrıca tasarruf yapmak istediklerini belirterek, ''Bu nedenle genel kurulumuzu para harcamadan genel müdürlük toplantı salonunda yapmak istedik ve başvurumuzu yaptık. Bu isteğimiz, genel müdürlük tarafından, yeterli sayıda güvenlik elemanının olmaması nedeniyle geri çevrildi'' dedi.
    -DELEGELERİN OTEL SEFASINA SON-

    Kurugöllü, toplam 167 delegelerinin bulunduğu bilardoda, delegelere genel kurula gelmesi için hiçbir ücret ödemesi yapılmayacağını ifade ederek, ''Amacımız bu tür müsriflikleri ortadan kaldırmak. Bu nedenle de delegelerimizi 2-3 gün önceden Ankara'ya getirterek otellerde yedirip, içirmenin bir anlamı yok. Aynı gün gelip dönebilirler. isteyen kendi parasını verip, otelde de kalabilir. Bunun için ne federasyonun parasını israf etmeye, ne de devletin bizlere faaliyetler için verdiği paraları bu şekilde çarçur etmeye hakkımız yok. Bu düşünceyle delegelerimize ve gençlik spor il müdürlerine gönderdiğimiz yazıda kendilerine mali genel kurul için ücret ödemesi yapılmayacağını bildirdik'' diye konuştu.

    Federasyon Başkanı Kurugöllü, GSGM'den aldıkları olumsuz cevap üzerine Kent Otel ile temasa geçtiklerini ve salona para ödemeden sadece genel kurula katılacak delegelere öğle yemeği vermek koşuluyla mali genel kurulu bu otelde yapmaya karar verdiklerini söyledi.




    GSGM'den, Bilardo Federasyonu'na ret Yorumları