Ümit Özat'tan A.Gücü yönetimine veryansın   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-06-2010 (21:12)   Son Mesaj: 11-06-2010 (21:12)    Cevap: 0    Gösterim: 431  

    11-06-2010

    Ümit Özat'tan A.Gücü yönetimine veryansın

    Ümit Özat'tan A.Gücü yönetimine veryansın
    Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat, 11 aydır kendisinin, ekibinin ve futbolcuların kulüpten maaş almadığını söyledi.

    Ankaragücü-Gaziantepspor maçı sonrası açıklama yapan Ümit Özat, Genel Sayman Ayhan Atalay'ı hedef alarak, ağır suçlamalarda bulundu. Genç Teknik Adam son günlerde bir takım olaylar yaşandığını belirterek, "3 gün önce basın toplantısı düzenledim. İsim vermeden mesajlar verdim. Mesajı alan aldı yarası olan gocunuyor. Bir takımın yöneticisi, taraftarına takımı için küfür ettiriyorsa, teknik direktörüne küfür ettiriyorsa, aldığı galibiyeti tesadüf görüyorsa, o yönetici futboldan anlamam deyip, futbolla ilgili her şeye burnunu sokuyorsa, futboldan başka her şeyden anladığını söylemek mümkün. Yönetici çıkıp 'Maaşını verdiğim adam beni eleştiremez' diyor. Oysa ben, teknik ekip ve futbolcular 11 aydır maaş almıyoruz. O adamın bize 11 aydır maaş falan verdiği yok. 'Ümit Özat kulüpte çaycıdır' demiş. Ben bu kulüpte çaycı olmaktan onur duyarım. Herkes çaycı olabilir, herkes güvenlikçi olabilir, herkes elektrikçi olabilir ama herkes adam olamaz.'' dedi.
    Öte yandan bu sert sözlerin ardından maçı değerlendiren Ümit Özat, maça iyi başladıklarını maç 0-0 iken yakaladıkları 3 pozisyonu değerlendiremediklerini söyledi. Bu gibi maçlarda yakalana pozisyonlar değerlendirilmezse mağlubiyetin kaçınılmaz olduğunun altını çizen Özat, "Bugüne kadar oynadığımız en iyi maçtı. Ama futbol skor oyunu. Kaybettiğimiz için Gaziantepspor'u ve Tolunay hocayı tebrik etmek lazım." ifadelerini kullandı.

    Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise, puanları bakımından ligin sıkıntılı 2 takımının mücadelesinden galibiyetle çıktıkları için mutlu olduklarını söyledi. Zorlu bir dönemece gireceklerinin bildiklerini ifade eden Kafkas, "Ankaragücü'nün gücünü biliyorduk. Topa daha çok sahip olan takım bizdik. İstediklerimizi sahaya yansıttık. Zorlu bir periyota giriyoruz. Bu dönemden alnımızın akıyla çıkacağız.'' şeklinde konuştu.




    Ümit Özat'tan A.Gücü yönetimine veryansın Yorumları