Ve Allen Iverson resmen Beşiktaşlı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-30-2010 (07:20)   Son Mesaj: 10-30-2010 (07:20)    Cevap: 0    Gösterim: 766  

    10-30-2010

    Ve Allen Iverson resmen Beşiktaşlı

    Ve Allen Iverson resmen Beşiktaşlı
    Türk basketbolunda tarihi gün. Amerikan basketbol ligi NBA yıldızı ve dünyanın sayılı basketbolcularından Allen Iverson (35), kendisini bir yıllığına Beşiktaşlı yapan anlaşmaya New York'ta imza attı.



    Bir yılı opsiyonlu iki yıllığına kendisini Beşiktaşlı yapan imza törenine Amerikan medyası da ilgi gösterdi.
    Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile birlikte katıldığı basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevaplayan Iverson, Türkiye'de basketbol hayatına devam edecek olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti.

    Manhattan'da bulunan St Regis Otelde düzenlenen toplantıda NBA de oynama şansı bulamadığı için üzgün olduğunu anlatan Iverson, ''Ancak benim için önemli olan basketbol oynamak ve bu şansı bana verdikleri için bu takıma (Beşiktaş'a) teşekkür ediyorum. Benim için önemli olan basketbol oynamak'' diye konuştu. Kendisinin bir aile reisi, bir baba olarak sorumlulukları olduğunu ifade eden Iverson, ''Ben bir erkek, bir baba, bir koca gibi sorumlu hareket etmek zorundayım'' şeklinde konuştu.

    Kendisine Beşiktaş'ın sunduğu teklifin ''iyi bir imkan'' olarak değerlendiren Iverson, başarılı olmayı çok arzu ettiğini ve bunun içinde elinden geleni yapacağını dile getirdi. Ailesi ile ilgili sorunların çözüldüğünü aktaran Iverson, NBA de kendisine karşı müsahama gösterilmediğinden imalı olarak yakındı. Iverson, ''Aile sorunlarım varken oyunda konsantre olamıyordum ve olmam da mümkün değildi. Buna tahammül gösterilmedi'' şeklinde konuştu. Iverson, ''Bu attığım imza benim için yeni bir şans ve yeni bir sayfa'' dedi.




    Ve Allen Iverson resmen Beşiktaşlı

    Ve Allen Iverson resmen Beşiktaşlı

    Ve Allen Iverson resmen Beşiktaşlı

    Ve Allen Iverson resmen Beşiktaşlı





    Ve Allen Iverson resmen Beşiktaşlı Yorumları