Williamslar kardeşlere büyük taş!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-15-2010 (10:13)   Son Mesaj: 10-15-2010 (10:13)    Cevap: 0    Gösterim: 418  

    10-15-2010

    Williamslar kardeşlere büyük taş!

    Williamslar kardeşlere büyük taş!
    Grand Slam kazanan ilk kadın Rus olan Anastasia Myskina, Williams kardeşlerin WTA Championship'e katılamamalarının problem olmayacağını söyledi...

    2004 Fransa Açık'ı kazanarak, kadınlar cephesinde Grand Slam kazanan ilk Rus raket olan Anastasia Myskina, uzun süredir tenis sahnesinde görünmüyor.

    2007 yılında sakatlığından ötürü sadece 2 maça çıkabilen Rus tenisçi henüz tenise veda etmedi ve tenis dünyasını çok yakından takip ediyor.

    Williams kardeşlerin Doha'da düzenlenecek WTA Championships'e katılamamasıyla ilgili yorum yapan Myskina, "Herkes neden böyle düşünüyor bilmiyorum ama Williamslar'ın katılmadığı turnuvaların önemsiz olduğu fikrine katılmıyorum" dedi.

    Hiçbir tenisçinin bir turnuvanın önüne geçemeyeceğini savunan 29 yaşındaki raket, " Böyle düşünen Williams hayranlarını kızdırmak istemem ama yeni tenisçilerin şovları da onları aratmayacak nitelikte olacak" diye konuştu.

    Anastasia Myskina kariyerinde Williams kardeşlere karşı 10 kez mücadele etmiş, bu maçlardan sadece 2'sini Venus Williams'a karşı kazanabilmişti.

    Tenishaber.com




    Williamslar kardeşlere büyük taş! Yorumları