Bakan Şimşek, F.Bahçe'ye karşı oynayacak   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-11-2010 (09:13)   Son Mesaj: 10-11-2010 (09:13)    Cevap: 0    Gösterim: 464  

    10-11-2010

    Bakan Şimşek, F.Bahçe'ye karşı oynayacak

    Bakan Şimşek, F.Bahçe'ye karşı oynayacak
    Fenerbahçe Batmanspor’la saat 15.00’de karşılaşacak ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yaklaşık 1 aydır uğraştığı maçta ev sahibinin formasını giyecek.

    TBMM"de terörle ilgili gizli oturumun yapılacağı yarın, Batman"da bir dostluk maçı oynanacak.

    Fenerbahçe Batmanspor"la saat 15.00"de karşılaşacak ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek"in yaklaşık 1 aydır uğraştığı maçta 15 dakika ev sahibinin formasını giyecek.

    Maliye Bakanı Şimşek, bir süre önce Fenerbahçe ile görüşerek onları Batman"a dostluk maçı yapmaya davet etmişti. Referandum öncesi yapılması planlanan maç, Sarı-Lacivertlilerin programı gereği gerçekleştirilememişti.

    Batmanspor-Fenerbahçe maçının başlığı dostluk-kardeşlik maçı olarak belirlenirken, Sarı-Lacivertliler tam kadro Batman"da olacak. Başkan Aziz Yıldırım ile Kulüp Yöneticisi Nihat Özdemir de maçı izleyecek. Batmanspor"un ise şehirdeki spor kulüplerinden oluşan karma bir takımla sahada yer alacak.

    Maliye Bakanı Mehmet Şimşek"in Batman"daki dostluk maçlarının devamını getirmek için Ankaragücü başta olmak üzere diğer takımlarla da görüştüğü belirtildi.

    Radikal




    Bakan Şimşek, F.Bahçe'ye karşı oynayacak Yorumları