Erdoğan, Merkel'le skor iddiasına girdi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-07-2010 (21:11)   Son Mesaj: 10-07-2010 (21:11)    Cevap: 0    Gösterim: 512  

    10-07-2010

    Erdoğan, Merkel'le skor iddiasına girdi

    Erdoğan, Merkel'le skor iddiasına girdi
    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarınki dev karşılaşma öncesi Almanya Başbakanı Angele Merkel ile iddiaya girdiği öğrenildi.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan cuma günkü Almanya-Türkiye karşılaşmasını Berlin'de Almanya Başbakanı Angela Merkel ile birlikte izleyecek.
    "TÜRKİYE'DE İYİ AĞIRLANACAĞIMA EMİNİM"

    Öte yandan Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wulff, aralarında Mesut Özil ve Serdar Taşçı'nın (solda) da bulunduğu Alman Milli Takımı oyuncularını Dünya Kupası'ndaki başarılarından dolayı ödüllendirdi. Berlin'deki Bellevue Saray'ında düzenlenen törende Wulff, "Türkiye yenilse bile bu ülkeye yapacağım ziyarette çok iyi ağırlanacağıma eminim" diye konuştu.

    ERDOĞAN: 2-1 KAZANIRIZ

    Kritik mücadeleyi A Milli Takım"ın 2-1 kazanacağı yönünde görüş bildiren Recep Tayyip Erdoğan"ın Ay-Yıldızlı ekibe çok inandığı için meslektaşı Merkel ile iddiaya girdiği kaydedildi. Kalabalık bir bakan ve milletvekili kadrosu ile yarınki maça gelmesi beklenen Başbakan"ın karşılaşma öncesi teknik ekip ve oyuncular ile görüşerek, destek vereceği belirtildi. Öte yandan Devlet Bakanı Egemen Bağış dün Ay-Yıldızlı ekibin kampını ziyaret ederek, şans diledi.




    Erdoğan, Merkel'le skor iddiasına girdi Yorumları