Sofuoğlu'nun ilk kaskı Toçoğlu'na diğeri Başbakan'a   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-07-2010 (15:09)   Son Mesaj: 10-07-2010 (15:09)    Cevap: 0    Gösterim: 462  

    10-07-2010

    Sofuoğlu'nun ilk kaskı Toçoğlu'na diğeri Başbakan'a

    Sofuoğlu'nun ilk kaskı Toçoğlu'na diğeri Başbakan'a
    Dünya Supersport Şampiyonası'nda 2010 sezonunu genel klasmanda zirvede tamamlayarak dünya şampiyonu olan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, yarışlarda kullandığı kasklardan birini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a verecek.

    Dünya Supersport Şampiyonu olarak Türkiye'yi sevince boğan Sofuoğlu, memleketi Sakarya'da ziyaretlerini sürdürüyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu ziyaret eden milli motosikletçi, yarışlarda kullandığı kasklardan birini imzalayarak Toçoğlu'na hediye etti. Kasklardan birinide Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğini ifade eden Sofuoğlu; "Türkiye'de iki kişiye kasklarımdan hediye etmeyi planlıyordum. Birisini sayın başbakanımıza diğerini de büyükşehir belediye başkanımıza. Çünkü Sakarya'da en büyük desteği değerli başkanımız verdi. Çünkü Sakarya'da yıllardan beri yapmak istediğim piste en büyük desteği başkanımız Zeki Toçoğlu verdi" dedi. Başkan Zeki Toçoğlu ise, Sofuoğlu'na çiçek ve Cumhuriyet altını hediye etti. Kenan'ın hem ülkeyi hem de şehrin gururu olduğunu belirten Başkan Toçoğlu, şöyle konuştu:

    "Kenan bizim göğsümüzü kabarttı. Biz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada her konuda şampiyonumuza destek olmaya devam edeceğiz. Kendisini şampiyonluğu için tebrik ediyorum. Kask içinde çok teşekkür ediyorum. Birini değerli başbakanımıza diğerini de bana ayırmış. Bende çok gururlandım. Bundan sonraki yarışlarda da kazasız belasız üstün başarılar diliyorum."

    (cihan)




    Sofuoğlu'nun ilk kaskı Toçoğlu'na diğeri Başbakan'a Yorumları