Bursaspor Başkanı'na yanlış gözaltı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-01-2010 (14:11)   Son Mesaj: 10-01-2010 (14:11)    Cevap: 0    Gösterim: 353  

    10-01-2010

    Bursaspor Başkanı'na yanlış gözaltı

    Bursaspor Başkanı'na yanlış gözaltı
    Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın Bursa Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen bir soruşturma kapsamında gözaltına alındığı bildirildi. Yazıcı'nın avukatına göre ise isim benzerliğinden yanlışlık yapıldı...

    Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın, Uludağ Üniversitesindeki bazı ihalelere fesat karıştırıldığı yönündeki iddialar üzerine düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi.
    İbrahim Yazıcı'nın, Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Mali Büro Amirliği ekiplerince, Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesinde 2005 yılında gerçekleştirilen bir ihale nedeniyle gözaltına alındığı bildirildi.

    Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın avukatı Öztürk Yazıcı, müvekkilinin isim benzerliğinden kaynaklanan bir yanlışlıktan dolayı gözaltına alındığını bildirdi.

    Bursaspor Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi avukat Öztürk Yazıcı, Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı'nın gözaltına alınmasına ilişkin, ''İbrahim beyin, bir soruşturma çerçevesinde görgüsüne ve bilgisine başvurulacak'' dedi.

    Yazıcı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, İbrahim Yazıcı'nın ifade vermesi sırasında kendisinin de hazır bulunacağını söyledi.

    ''İbrahim beyin, yürütülen bir soruşturma çerçevesinde görgüsüne ve bilgisine başvurulacak'' diyen Yazıcı, şöyle konuştu:

    ''İbrahim beyin, bir ihaleye fesat karıştırılması olayıyla ilgili olarak ifadesine başvurulmak istendi. Bu nedenle, kendi otomobili ve şoförüyle beraber buraya geldi. Şu anda ifadesine başvuruluyor. Bu olay kesinlikle gözaltı değildir. Sadece konuyla ilgili yürütülen soruşturmada İbrahim beyin, telefon görüşmeleriyle ilgili ifadesine başvurulmadır. Sanıyorum, ifadesinin alınmasının ardından kendisi buradan ayrılacak. Yine gerekli açıklamayı kendisi yapacaktır.''




    Bursaspor Başkanı'na yanlış gözaltı Yorumları