Erman Toroğlu'nu Allah'a havale etti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-19-2010 (21:09)   Son Mesaj: 09-19-2010 (21:09)    Cevap: 0    Gösterim: 562  

    09-19-2010

    Erman Toroğlu'nu Allah'a havale etti

    Erman Toroğlu'nu Allah'a havale etti
    Saha ortasında ağabeyinin bıçaklı saldırısına uğrayarak ülke gündemine oturan MİY teknik Direktörü Yüksel Yeşilova, yaşadığı sıkıntılı günlere daha fazla dayanamadı.

    Abdullah Biçer'in haberi

    Yeşilova maç sonu yapılan basın toplantısında göz yaşlarına engel olamadı. Teknik Direktör Yüksel Yeşilova maç öncesi statta gördüğü tablo karşısında oldukça duygulandığını söyleyerek, kendisine destek olan taraftarlara ve medya mensuplarına teşekkür ederek sözlerine başladı.

    Allah"a bir can borcu olduğunu söyleyen Yeşilova, " Zor günler geçirdik. Neyse ki hayattayım. Ailemin ve takımımın başındayım. Taraftarlarımızdan, yönetimimizden ve siz basın mensuplarından büyük ilgi gördüm. Yaşanan bu olayın aydınlanmasında çok yardımcı oldunuz sizlere teşekkür ederim. Allah kimseyi bu gibi durumlara düşürmesin. Erman Toroğlu"nun olay gecesi beni programında malzeme olarak kullanmasından dolayı tepki göstererek, olay gecesi ben canımla uğraşırken ameliyattan yeni çıkmıştım narkozun etkisi ile ne konuştuğumu bilmeden beni yayına alıp kamu oyu önünde rencide ettiğinden dolayı onu Allah"a havale ediyorum dedi.

    Türkiye"nin bir çok yerinden destek mesajı aldım. Sevildiğimi oldukça yoğun hissettim. " dedi. Yeşilova toplantı sırasında oldukça zorlandığı gözlerden kaçmazken, gözyaşlarına hakim olamadı.




    Erman Toroğlu'nu Allah'a havale etti Yorumları